Wellness Tips.3Raspandirea Bucuriei

Fii schimbarea pe care iti doresti s-o vezi. Iubeste fara frica si fara nici o limita. Nici o actiune de iubire sau bunatate, nu conteaza cat de mica, nu este niciodata pierduta. Cea mai buna parte din viata nu tine de supravietuire, ci prosperitatea cu pasiune, compasiune, umor, generiozitate si bunatate, iar folosind aceste unelte sa imbunatatesti vietile celor din jurul tau. Zambeste, si ajuta-i pe cei din jur sa zambeasca. Daca nu ai puterea sau taria sa scrii bunatatea cuiva, incearca sa ajuti pe acel cineva sa scape de tristete. Si nu lasa numerele sa te copleseasca. Nu poti ajuta pe toata lumea. Concentreaza-te sa ajuti cate o persoana pe rand si intotdeauna incepe cu persoana cea mai apropiata de tine.

Initiaza conversatii lungi si intime cu cei iubiti

Moartea e adevarata provocare a vietii. Ne spune sa nu pierdem timpul. Ne spune sa ne facem timp chiar acum sa ne spunem unul altuia cat de mult ne iubim. Ne spune sa ne oprim sa scriem ceea ce facem in fiecare secunda si sa deschidem conversatii lungi si sentimentale cu persoanele pe care le iubim. Relatiile infloresc atunci cand doi oameni sunt capabili sa imparta cele mai ciudate sentimente si ganduri despre ei insasi si despre fiecare. Pentru a fi auzit cu adevarat de cineva si sa fii adorat oricum, asta este ce inseamna adevarata dragoste. Sa-ti faci timp pentru aceste conexiuni si conversatii profunde merita.

Asculta-i pe ceilalti fara sa judeci

Fii selectiv in luptele tale. Renunta un pic, asculta si zambeste. Majoritatea din timpul in care esti pasnic si milos este mult mai bun decat sa fii corect. Asa ca aminteste-ti ca intelepciunea nu depinde doar de a sti cand sa te ridici sa vorbesti, dar si de cand sa te asezi si sa asculti persoana de langa tine.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *