pictura pe numere peisaj de iarna pictorul fericit

Suntem în sezonul rece în care multe dintre activități deja le facem în casă. Frigul de afară ne îndeamnă tot mai mult să ne bucurăm de confortul din locuință și să ne relaxăm. Doar că iarna este lungă și la un moment dat intervine plictiseala. Nu putem să ne uităm în permanență la filme pe Netflix și să stăm pe canapea. Avem nevoie de activități interactive, care să ne acapareze și să ne bucurăm de acest timp care este prețios.

Una dintre activitățile captivante pe care le poți încerca în această perioadă este pictura pe numere. Poate că ai mai auzit până acum de ea, însă nu ai încercat. Cert este că odată ce ai descoperit-o vei deveni tot mai curios și vei dori să termini un tablou plin de culoare. De ce? Pentru că dincolo de aparențe, este destul de simplu de pictat. În plus, picturile pe numere pot fi realizate de orice persoană, de la mic la mare.

Este un proiect DIY ce merită încercat. Nu îți trebuie talent în acest sens, ci mai degrabă dorința de a încerca ceva nou, inedit. Tot ce trebuie să faci este să asociezi numerele de pe pânză cu cele de pe vopseluri și să începi să conturezi tabloul. Cert este că relaxarea vine la pachet cu starea de bine. Poți să vezi si aici mai multe detalii.

Petrece iarna aceasta cu Pictorul Fericit

Dacă vei descoperi magazinul Pictorul Fericit, cel mai probabil te vei îndrăgosti de produsele pe care le vei găsi aici, mai cu seamă de picturile pe numere. Vei găsi o gamă foarte complexă de unde poți alege. Ai diferite teme precum picturi pe numere cu animale, cu orașe, picturi celebre, religioase, pentru el/ea, pentru copii și multe altele.

Partea interesantă este că aceste picturi pe numere pot deveni o activitate pentru toată familia, de la mic la mare. În plus, pot fi alese în funcție de nivelul lor de dificultate.

Mulți dintre cei care au încercat un astfel de tablou nu s-au oprit doar la unul. Au ales din diferite teme, iar după ce le-au finalizat, au devenit parte din decorațiunile din casă. Așadar, dacă ești în căutarea unei noi activități iarna aceasta, Pictorul Fericit îți poate deveni un aliat de încredere.

Picturile pe numere sunt idei excelente de cadouri

Pentru că tot se apropie luna cadourilor, iar multe persoane sunt în căutare de idei inedite care să le inspire, picturile pe numere pot fi acel cadou special pentru cineva drag. Un cadou trebuie să creeze amintiri de neuitat, fapt pentru care aceste tablouri sunt o alegere excelentă. Vin împachetate foarte frumos, într-o cutie neagră, elegantă. În cutie sunt toate accesoriile necesare pentru a realiza pictura pe numere. Cât despre prețuri, acestea sunt foarte accesibile, unele produse fiind și la reduceri.

Pentru mai multe detalii, accesează magazinul online Pictorul Fericit și descoperă toată gama de produse.

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *