kub

In ultimii ani multiple concepte legate de modul in care sa ne petrecem vacantele au inceput sa se manifeste activ pe piata de profil. De notat sunt spre exemplu vacantele ce implica o cazare modesta, ca o retragere in natura, ca o invitatie la meditatie. Chiar daca multi si-ar permite si vacante luxuriante, prefera sa guste din experienta simplismului, din cand in cand.

O alta varianta interesanta este un altfel de concept ce tine de cazare cabana. Nu ai nevoie de un spatiu prea mare, ci doar de o amplasare buna, in inima naturii. Se numeste la fel de interesant, kub, si se doreste a fi alternativa celor care s-au saturat de unitati de cazare clasice, de tip hotel/pensiune. Aici nu vei da peste receptionera, nu te va interesa ce ora exista la check in sau check out. Stilul libertin de a savura o vacanta sta la baza acestei experiente.

Pentru cei interesati de kub, iata cum se defineste acesta:

  • Dispune de o suprafata de 32 de mp, avand si terasa generoasa de 9 mp. Este un spatiu suficient, un spatiu in care turistul se simte bine. Ar putea fi numita o garsoniera practic, care ofera suficient pentru confortul vacantei.
  • Multi il considera un soi de bungalow. Ei bine, trebuie sa stii ca este din lemn si atat de bine gandit incat si grosimea peretilor este in avantaj – 30 de cm. Asta inseamna intimitate si confort termic deopotriva.
  • La capitolul dotari exista o serie de avantaje din nou. Trebuie sa stii ca un kub are tot ce-i trebuie, tot ce iti trebuie tie si tot ce asteapta este noul locatar. Asadar, dispune de o bucatarie cu toate lucrurile necesare, cu frigider si alte electrocasnice. In baie este dus, in timp ce camera de zi include zona de dormit de genul unui pat matrimonial, precum si o zona de relaxare cu canapea.
  • Va exista si aer conditionat, zona imprejmuita, delimitata, cu teren amenajat pentru gratar si altele.
  • Poti sa te cazezi cu animalul de companie, intrucat exista permisiune in acest sens. Iubitorii de animale se pot bucura de vacante complete, evitand alte cheltuieli de cazare pentru necuvantatoarele pe care le au in grija.
  • Astfel de constructii sunt realizate de catre echipe bine pregatite si experimentate. In plus, sunt omologate de 4 stele. Asta spune tot in privita confortului si a dotarilor. Poate fi un kub fix cazarea luxoasa din natura?

Un kub de acest gen poate face fata cu succes oricarui tip de cazare conventionala. Este o combinatie de concepte, intre linistea naturii si apropierea de aceasta, cu dotari care se aliniaza cu stilul de viata modern si cu pretentiile de acest fel.

Ideea este sa te simti bine in natura, insa in egala masura sa ai parte si de confort si de relaxare. Ideea este sa te regasesti intr-un loc mai putin aglomerat, unde chiar ai intimitate si nu depinzi de conditiile hotelierilor. Asadar, chiar si pentru o familie cu 2 copii, este un spatiu suficient si dotat ca la carte. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci sa incerci pe cont propriu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *