Verighete

VerigheteAdevarul este ca un mariaj sanatos si fericit exista, si este un subiect de discutie foarte real si foarte important din punct de vedere sociologic. Pentru a inaltura orice intriga robotica, haide sa spunem ca oamenii care vor sa creada intr-un mariaj sanatos si fericit vor citi astfel de articole.

Prima solutie este argumentarea inteligenta.

In orice mariaj vor fi timpuri in care argumentele si neintelegerile se vor ivi. Nu faceti asta o regula. Lupta pentru dreptate sau lupta pentru a avea dreptate este o pierdere de energie si ofera o postura ce nu merita respect. Pastrati subiectul si nu includeti problemele din trecut sau subiectele care nu au legatura cu subiectul despre care vorbiti.

Cea de-a 2-a solutie este sa respecti, sa iubesti si sa comunici.

Fara respect nu exista o dragoste adevarata. Punand valoare pe individualismul unic merita intotdeauna respect. Indepartarea de la cale, lasand respectul in urma poate topi un mariaj intr-o clipita. Incurajati-va intotdeauna intre voi, oferind ceea ce puteti primi in schimb. Un avocat al divorturilor a spus ca comunicarea este una din din cauzele unui divort, si ca, comunicarea onesta si deschisa este cruciala unui mariaj fericit si sanatos.

Cea de-a 3-a solutie este sa o luati usor.

In timp ce mariajul este un pas mare cu multe responsabilitati atasate, este important sa lasi bucuriile vietii sa se contureze in jurul vietii noastre cotidiene.

Cea de-a 4-a solutie este realizarea unei scene armonioase.

Potrivit unor sondaje, 91 la % din americanii casatoriti sunt fie fericiti sau foarte fericiti, in timp ce majoritatea americanilor spun ca mariajul este unul din scopurile vietii. Cu aceste statistici, pare ca dragostea este in aer.

Termenul „scop al vietii” poate realiza sau strica un mariaj de succes. Pentru realizarea unei scene armonioase ai nevoie de viziune, rabdare, compromisuri si dedicatie completa pentru a-ti servi scopul.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *