Sa ai grija de casa ta si de tot ce inseamna igiena este o misiune de zi cu zi. Obiectele sanitare se murdaresc destul de frecvent si asta din cauza depunerilor de sapun si nu numai. Peretii se murdaresc si ei si daca se mai pune la socoteala si ceea ce tine de o constructie cu probleme, cu pereti cu mucegai ai deja pachetul complet pentru care sa te preocupi.

O baie curata, mai ales pentru ca aici frecvent se creeaza aburi si mediul perfect pentru inmultimirea microbilor, inseamna si asta o misiune care te provoaca. Iata cateva idei ce le gasesti pe internet insa recomandate de specialisti, care sa te ajute:

  1. Cand decizi amenjarea, redecorarea insa mai ales renovarea baii ai grija sa alegi o vopsea rezistenta la apa sau speciala antimucegai. Avand in vedere ca in baie se mentine un nivel ridicat de umezeala de aici ai o serie lunga de dezavantaje si posibile probleme.
  2. Renunta la ideea de suport de sapun solid. Ideea unui sapun lichid este aceea de a scapa de o sursa de microbi in plus. De asemenea eliberezi zona si ai mai mult spatiu la chiuveta.
  3. Ideal ar fi sa se foloseasca suporturile mari de prosoape. In felul acesta bifezi si partea practica din poveste cand ai si spatiul necesar pentru a aseza estetic prosoapele si cand acestea nu se vor pastra umede sau chiar ude pe un suport prea ingust. In plus din punct de vedere estetic este un efect de baie curata si aranjata pana la ultimul detaliu.
  4. Foloseste mai mereu lavetele pentru partea finala de curatenie. Asta pentru ca o laveta absoarbe picaturile de apa si asta face ca suprafetele sa arate impecabil si fara urme.
  5. Daca detii un cos de rufe in baie ai grija la timpul de expunere pana cand acele haine se spala. Nivelul de umezeala din incapere s-ar putea sa iti dea batai de cap si sa creeze un miros nu prea fericit.
  6. Ideal ar fi ca baia sa dispuna de ventilatie, de un geam pentru ca mereu sa ai parte de aer proaspat. Lumina este si ea importanta, dincolo de cea clasica si necesara poate chiar si sa adaugi acea lumina ambientala pentru a scoate mai mult in evidenta spatiul in sine si design-ul baii tale.

Exista numeroase trucuri care sa te ajute sa ai imaginea baii una de vis. Asa ca ramane doar sa descoperi interesul tau pentru asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *