Orice mireasa se vizeaza printesa in ziua nuntii sale, printesa la figurat cand devine imaginea perfectiunii. Personajul de mare interes si de admirat, mireasa, isi alege cel mai adesea tinuta in functie de trendurile anului. Propunerile de la Adora Sposa incanta cu fiecare stil.

Adora Sposa si rochia de vis

Sub aceasta marca vin rochii ce tin cont de trenduri. Asa cum vei gasi si pe www.adorasposa.ro iata cateva rochii de vis pe care sa le incerci:

  • Rufina, rochia cu trena. Partea spectaculoasa se refera la fiecare detaliu. O rochie cu larga recomandare datorita liniei de tip A ce avantajeaza orice mireasa. Corsetul sau este imbogatit cu o lucrare spectaculoasa de dantela, cu motiv floral ce se continua si pentru partea de rochie din tulle. Seducatorul decupaj in zona spatelui si dantela incarcata fac din aceasta rochie una clasica si deosebita.
  • Rihanna, o rochie neconventionala. Urmeaza o linie de tip sirena, cu transparenta partiala a rochiei in partea inferioara. Modelul sau florar de broderie face ca acest tip de rochie sa fie delicata si impresionanta. Gat inalt si fara maneci, include si o trena brodata in aceeasi maniera.
  • Romina, rochia de gala. Te vei simti ca o printesa pasind spre altar, spre alesul inimii. Te vei simti ca in povesti purtand aceasta rochie de tip A line insa bogata, cu crinolina. Corsetul sau este fara maneci si bretele, incarcat cu broderie, acelasi stil continuat si pe fusta in valuri, cu talia marcata cu o bentita din satin, colorata si cu broderie de asemenea.
  • Rabel este rochia sexy si seducatoare, mult mai moderna. De data aceasta se reinventeaza stilul sirena, cu fusta lunga si trena din satin diafan, cu dantela corsetului ce joaca un rol estetic deosebit: partial broderie, partial iluzie de a fi transparenta, cu un nude ca si material de baza.
  • Adeline mizeaza pe un stil versatil, avand trena detasabila. Corsetul sau este in pliuri, continuat cu dantela si o fusta lunga, fluida, clasica. Permite o adaptare la diverse tipuri de siluete, ceea ce o face de dorit.

Seducatoare, cu o imagine greu de uitat si cu un vis implinit – orice mireasa viseaza la asta si cum rochia de mireasa e element primordial la acest eveniment se intelege dilema estetica. Din fericire ai de unde alege pentru a nu avea regrete si pentru a nu fi limitata. www.adorasposa.ro este locul ideal pentru mirese clasice, elegante, moderne, pentru toate miresele!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *