Foarte multe femei si nu numai aleg in ziua de astazi sa isi faca piercinguri in diferite zone ale corpului. Ele sunt mai  exact o forma de socializare asa cum o numesc cele mai multe dintre adolescente.

Piercingul reprezinta mai exact teribilitatea tinerilor sau tinerelor de la varsta adolescentei care doresc sa faca orice ca sa iese din tipare sau sa se faca remarcati.

In ziua de astazi tinerii isi doresc foarte mult sa faca lucruri extravagante care sa ii scoata din anonimat sau mai exact sa faca un proces ce „infrumusetare” asa cum spun cei mai multi.

Un lucru este cert: un piercing este o hotarare care se ia cam o data in viata pentru ca vrem sau nu pielea va ramane gaurita iar noi vom ramane cu ele.

Din acest motiv este foarte important sa nu luam o hotarare atat de devreme iar cand o luam sa fie una cat se poate de responsabila.

De regula, femeile sunt mai indraznete atunci cand aleg sa isi puna piercing. Ele isi pun chiar si in zone extrem de sensibile pentru a atrage atentia sau pur si simplu pentru a-i atrage pe cei din jur, cum ca sunt sexy, asa cum insusi ele isi spun.

Exista anumite zone ale corpului care nu permit piercingul si din cauza ca pot fi periculoase, persoana care isi doreste sa le faca trebuie sa declare pe propria raspundere si sa isi asume responsabilitatea cum ca isi asuma ceea ce face.

Sunt zone extrem de sensibile care nu permit perforarea pielii. Astfel, este foarte important ca aceste operatiuni sa se faca in cabinete specializate, de catre persoane specializate. Astfel, puteti sa mergeti la un cabinet, sa intrebati riscurile si sa stiti la ce va supuneti in momentul in care alegeti sa faceti un astfel de pas.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *