stailer

O programare la un salon de înfrumusețare poate fi o misiune mai mult decât dificilă, mai ales dacă te trezești pe ultima sută de metri, cum s-ar spune. Se apropie o aniversare sau o ieșire de weekend cu prietenele și vrei să arăți ca pe coperta unei reviste? Atunci în mod clar ai nevoie de o programare la un stilist.

Nu doar petrecerile și aparițiile ocazionale au însă nevoie de o vizită la salon. Pentru a fi frumoase și mereu în formă, femeile au nevoie de mai mult decât un tuns ori un coafat ușor. O vopsire periodică a părului în mod profesionist, dar și un masaj de întreținere ori aplicarea unor măști de rejuvenare facială pot face minuni pentru tenul tău, asaltat zi de zi de stres, poluare și, de ce să nu recunoaștem, trecerea anilor.

Iar atunci când dorești să îți faci o programare la un salon de înfrumusețare, dai peste un orar încărcat, cu agendele de programări pline. Salvarea ta vine însă de la Stailer, noua platformă de programări la saloane de înfrumusețare din orașul tău.

Cum te poate ajuta Stailer

La modul concret, Stailer vine în sprijinul tău, economisind astfel timp și bani pentru tine. Căci pe această platformă vei găsi practic tot ceea ce te interesează în materie de styling și înfrumusețare din aria ta de interes. Indiferent că ești din Iași, Timișoara, Oradea sau Cluj-Napoca ori București ai acum la dispoziție unele dintre cele mai bune saloane de beauty la dispoziția ta, la doar un click distanță.

Iar când am spus doar un click știm exact la ce ne referim, căci pe Stailer durează doar câteva secunde până ajungi la salonul sau chiar la stilistul tău preferat. Este de ajuns să tastezi doar câteva caractere din numele salonului tău preferat, pentru a-ți fi afișate toate variantele care corespund. Același lucru se întâmplă și în cazul stilistului.

Secțiunile special create pe site îți permit căutarea după nume, în cazul în care ai o recomandare sau dorești să afli orarul disponibil pentru stilistul tău preferat. Un ghid complet am gasit aici, despre modul în care poți identifica mai ușor un salon de înfrumusețare din orașul tău.

Prețuri și locații la îndemâna ta

Identificarea unui salon nu este însă totul. Degeaba ai aflat programul de lucru sau datele de contact, dacă acesta îți este inaccesibil ca preț sau ca amplasament. Aceasta în condițiile în care prețurile la saloanele de înfrumusețare nu sunt tocmai mici și diferă de la o unitate la alta. Din acest punct de vedere, Stailer îți întinde din nou o mână de ajutor, oferindu-ți prețurile de bază la serviciile căutate de tine.

De la un simplu coafat, vopsit, un epilat sau machiaj profesionist, pentru toate acestea poți avea prețurile afișate odată ce ai introdus filtrele de interes. Nu în ultimul rând, ai afișate locațiile principalelor saloane găsite pe site, în funcție de preferințele tale. Acest lucru este deosebit de util, mai ales când dorești să alegi salonul cel mai apropiat de tine.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *