elder-scrolls-online-ps4Cei de la Bethesda spun ca le multumesc fanilor pentru raspunsurile minunate la lansarea recenta al lui The Elder Scrolls Online pentru PC si Mac, dar stiu in acelasi timp ca suntem nerabdatori sa jucam acest joc pe consolele de noua generatie, Playstation 4 si Xbox One.

Acestia spun ca, continua sa lucreze la versiunea de console a lui The Elder Scrolls Online, producerea jocului progreseaza in mod constant, dar inca muncesc pentru a rezolva o serie de probleme unice specifice acestor platforme. Integrandu-si sitemele cu fiecare retea de producator al consolelor, ce sunt diferite amandoua de sistemul PC sau Mac, de asemenea si diferite intre ele, este o provocare mare. A devenit clar ca lansarea din Iunie planuita pentru versiunea de console al lui The Elder Scrolls Online nu va fi posibila. Cu toate acestea au facut un progres urias si au realizat ca au nevoie de aproximativ 6 luni sa se asigure ca furnizeaza experienta pe care fanii lor o asteapta si o merita.

Acestia spun ca sunt constienti ca vestile cum ca versiunea de console al lui The Elder Scrolls Online a fost amanata este foarte dezamagitoare pentru multi dintre noi. Acestia vor sa faca tot ceea ce pot sa se revanseze in fata fanilor care vor sa se joace din acest moment, asa ca au facut o intelegere cu cei de la Sony si Microsoft.

Prin intermediul acestei oferte speciale, oricine cumpara si joaca versiunea de PC sau Mac al lui The Elder Scrolls Online pana la sfarsitul lui Iunie, vor avea oportunitatea de a-si transfera personajul sau personajele pe orice consola vor. Oferta iti va permite sa incepi sa joci cu un personaj imediat pe versiunea de PC sau Mac, si apoi sa-ti adaugi versiunea de PS4 sau XboxOne, transferandu-ti personajul pe care l-ai creat si dezvoltat pentru a nu pierde progresul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *