termostat controlat prin internet

Probabil ca multi dintre voi ati ales deja centrala termica in locul caldurii si apei calde furnizate prin sistemul public. Mi se pare si logic – de ce sa suporti pierderile de pe retea, sa fii afectat de perioada reviziilor sau avariilor si sa ai parte de intreruperi ale furnizarii caldurii si apei calde? Solutia autonoma a centralei termice e mult mai avantajoasa. Aflati ca se pot face imbunatatiri suplimentare din punct de vedere al economisirii dar si al confortului.

Pe langa trecerea la centrala termica, instalarea unui termostat controlat prin internet este o alternativa ideala pentru a aduce un plus de confort in orice locuinta. De ce recomand termostatele controlate prin internet va explic in randurile urmatoare.

Sunt moderne si ofera precizie

Modelele de centrale termice regasite in prezent pe piata vin echipate cu termostate, insa varianta unui termostat extern, separat de centrala, e mult mai moderna. La ce ma refer? Stim cu totii acel buton rotativ, cu gradatii de la 1 la 5-6 al centralei termice. De multe ori nu stim la ce temperatura se ajunge cu fiecare prag, insa prin utilizarea unui termostat precum sunt cele prezentate pe site-ul saluscontrols.ro aceasta nelamurire este eliminata. Afisajul digital indica exact nivelul temperaturii, iar reglarea acesteia se face foarte precis.

Sunt practice si ofera confort deplin

Aici ma refer la faptul ca un termostat controlat prin internet iti ofera posibilitatea de a seta temperaturile din locuinta de la distanta. Presupun ca oricine isi doreste sa fie intampinat de o locuinta calduroasa in sezonul rece, la intoarcerea de la serviciu, dintr-o deplasare sau din concediu. Acest lucru este posibil cu ajutorul termostatelor controlate prin internet – temperatura poate fi modificata de la distanta, in asa fel incat inainte de a ajunge acasa oricine poate sa porneasca sistemul de incalzire pentru a fi intampinat de o locuinta incalzita.

Evident, asta se traduce prin confort termic deplin, uitand de ideea de a lasa caldura pornita tot timpul sau de a sta in frig o perioada dupa intoarcerea acasa, pana cand sistemul de incalzire reuseste sa creasca temperaturile in locuinta.

Sunt solutia ideala de a reduce costurile cu incalzirea

In plus fata de toate cele prezentate mai sus, termostatele Salus Controls reusesc sa reduca cheltuielile lunare legate de incalzire. Fiecare zona poate fi incalzita individual, se poate seta temperatura distinct in camere diferite, ceea ce inseamna ca nu se va consuma inutil energie. Zonele care nu sunt utilizate frecvent pot fi mentinute la o temperatura mai scazuta, iar economia rezultata va fi considerabila.

Acelasi avantaj se aplica si in alte situatii: temperaturile pot fi mentinute la un nivel mai scazut pe timpul noptii, in perioadele concediilor sau chiar zilnic, in intervalele in care esti plecat de acasa. Desi unii ar putea pleca de la ideea ca investitia intr-un termostat controlat prin internet este destul de mare, in timp aceasta se amortizeaza prin economia reala la facturile lunare cu incalzirea.

Control deplin al temperaturilor chiar de la distanta, confort termic deplin si economisire – aceste aspecte sunt mai mult decat suficiente pentru a convinge pe oricine ca termostatele moderne, controlate prin internet, sunt varianta ideala pentru a avea parte de un ambient perfect in locuinta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *