stailer

Atunci când timpul trece și se mai adaugă câte un an la relația voastră, parcă încet încet rămâi fără idei de cadouri și surprize pe care să i le faci iubitei la diferite ocazii speciale. Iată că am găsit o soluție pentru tine în acest scop. Poate că nu te-ai gândit niciodată să o programezi la salon unde să se bucure de orice tratament vrea ea. Să aibă o zi destinată relaxării, în timp ce se bucură de toate schimbările cu privire la aspectul fizic pe care ți-a zis că și le dorește de atâta timp.

Sau poate te-ai gândit la această variantă, dar nu ai știut de unde să începi. Cum să îți dai tu seama ce programări să faci și mai mult decât atât, unde? Este dificil ca bărbat să înțelegi de ce are nevoie de mai multe creme doar pentru față, de unde să mai știi de toate serviciile și tratamentele de care are nevoie la salon? Iată că rugăciunile tale au fost ascultate și a apărut soluția ideală pentru tine. Salvatoare chiar aș putea spune.

Îți prezint platforma Stailer!

Cu siguranță vei fi încântat de această cunoștință nouă, pentru că este disponibilă pentru tine oricând și îți aduce doar beneficii. Este tot ceea ce aveai nevoie pentru a compune cadoul sau surpriza perfectă și nu ai nevoie nici măcar să ieși din casă pentru acest lucru. Sună ideal, nu? Acum poți să oferi iubitei ziua la salon mult dorită cu ocazia zilei de naștere sau orice alt moment important, fără prea multe bătăi de cap.

Stailer este platforma care permite programarea la saloanele din oraș, online. Ai totul în propriile mâini. Trebuie doar să accesezi www.stailer.ro și îți sunt afișate variantele. Încă de pe prima pagină ai toate informațiile și trebuie doar să le selectezi. Nu credeai vreodată că poți pregăti o surpriză în doar câteva minute fără să te plimbi prin zeci de magazine, nu?

Iată că este posibil acum, cu ajutorul Stailer. Selectezi orașul, genul feminin, pentru că programarea este pentru ea, serviciile, ziua, ora și alte detalii relevante. Platforma va afișa mai apoi lista cu disponibilități din care poți alege varianta pe care o consideri cea mai potrivită pentru ea. Poți face alegerea în funcție de salon, de lista de prețuri. Poți să vezi aici detalii referitoare la acest aspect.

Totul este gratuit!

Poți accesa și beneficia de serviciile Stailer și nu trebuie să plătești nici măcar un leu. Totul este gratuit. După ce stabilești programarea vei primi un mesaj pe telefon cu un cod, pentru a confirma. Tot ce trebuie să faci în continuare este să îți surprinzi iubita și să o duci la salon în ziua respectivă pentru a se bucura de serviciile respective.

Stailer activează momentan doar în câteva orașe mari ale țării precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București. Totuși, dacă nu ești cetățean al acestor orașe și vrei să faci o surpriză de proporții mai mari, vizita sau mini-concediul în unul dintre aceste orașe poate avea o zi rezervată pentru ca iubita ta să meargă la salon acolo unde o programezi. Cu siguranță ar fi un gest pe care nu îl va uita niciodată.

Pentru a utiliza Stailer accesează site-ul și pentru alte informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *