playerstudipPrimavara aceasta, Studioul Jucatorilor de la Sony Online Entertainment va fi disponibil pentru oamenii din afara Statelor Unite ale Americii pentru prima data, si publisherul va adauga de asemenea si sprijin al programului pentru Landmark, dupa cum a anuntat astazi compania.

Studioul Jucatorilor, ce a fost lansat de Sony Online Entertainment in anul 2012, permite jucatorilor sa creeze obiecte pentru a fi folosite in joc cu unelte precum Photoshop si Maya, vanzandu-le in piata din intermediul jocului. Initiativa este suportata momentan in EverQuest, EverQuest 2 si PlanetSide 2.

Potrivit unei declaratii de presa de la Sony Online Entertainment, Studioul Jucatorului va fi lansat pentru Landmark pana pe 1 Mai. Landmark ce a fost cunoscut ca fiind Everquest Next Landmark pana saptamana trecuta, este un joc sandbox realizat in paralel cu EverQuest Next si care ofera aceleasi unelte de dezvoltare ca si titlul MMO. In acest mod, implementarea lui Landmark in Studioul Jucatorului va fi prima oportunitate pentru oameni fara expertiza tehnica sa se foloseasca de Studioul Jucatorilor.

Dave Georgeson, directorul de dezvoltare a francizei EverQuest spune ca Landmark ofera unelte intuitive si puternice care permit jucatorilor sa construiasca absolut orice isi pot imagina. Jucatorii care aleg sa participe vor fi capabili sa realizeze drepturi de autor construind si jucandu-se jocul pe care-l iubesc. Viziunea lor este ca niste creatori talentati isi vor transforma acest talent in cariera.

In afara de a lansa suportul Studioului Jucatorului in Landmark pe 1 Mai, Sony Online Entertainment va deschide de asemeni programul pentru rezidentii Canadei, Frantei, Germaniei si Anglie. Compania se asteapta sa lanseze Studioul Jucatorului in alte tari mai tarziu anul acesta.

Unelte de constructie a unei lumi virtuale in intermediul unui joc, dar si a obiectelor in acesta, precum Studioul Jucatorului al celor de la Sony Online Entertainment sunt un lucru revolutionar si ar putea ajuta mult industria jocurilor video in continuare.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *