meditation1Simplifica

Cu cat petreci mai putin timp facand lucruri pe care nu vrei sa le faci, ai timp mai mult sa faci lucruri pe care iubesti sa le faci. Cateodata cred ca asta este cheia catre viata.

Majoritatea oamenilor isi petrec timpul gandindu-se la lucruri care nu ii fac fericiti si care nu le produc sentimente incontrolabile de iubire, sau fac lucruri care nu le plac, sau muncesc intr-un loc unde nu le place si asa mai departe.

Ceea ce avem nevoie defapt este timpul. Exista mai mult decat destul timp in zilele noastre pentru toate pasiunile, visele si timpul de familie pentru a coexista perfect, dar il pierdem facand lucruri pe care nu ne place sa le face.

Daca vrei sa-ti schimbi viata, asuma-ti riscul si incearca sa tai din acele lucruri pe care le faci si stii ca nu te fac sa te simti fericit, dar care tu crezi ca trebuie sa il faci. Dar parerea mea este ca nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu vrei sa faci si cand incetezi sa faci acele lucruri, esti liber.

Simplifica nu numai modul in care gandesti, si ceea ce faci, dar simplifica de asemenea scopul si visul tau. Cu cat devine mai concentrat visul tau, cu atat mai clar devine. In loc sa citesti 3 carti in acelasi timp despre un subiect, citeste o carte din inima. Pune deoparte celealte pasiuni ale tale pentru un timp si concentreaza-te pe cel care te umple de energie si entuziasm.

Fii persistent

In multe cai viata este la fel ca si meditatia. Poate de asta meditatia este cheia catre viata, si cheia de a-ti debloca potentialul. In meditatii, nu conteaza de cate ori esti distras de gandurile tale si devii implicat in ele, conteaza de cate ori ajungi din nou la linistea dintre ganduri. Asa ca daca esti persistent in viata, vei avea multe de castigat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *