invitatiedenunta.ro

Mai nou, toata lumea pare sa aiba un cuvant de spus atunci cand vine momentul sa iti alegi invitatiile de nunta, despre cum sa arate acestea si ce costuri sa implice. Unii te vor sfatui sa investesti efortul si bugetul necesar in acestea, fiind de parere ca definesc intreg evenimentul. Altii vor afirma contrariul, si anume ca nu merita sa cheltui prea multi bani pe o simpla bucata de hartie si ca oamenii care vor lua parte la eveniment nu vor mai retine ce invitatie au primit.

Un lucru este cert, parerile sunt mereu impartire. Tinzi sa te lasi influentata de parerile celor din jur, insa va conta mai degraba ca tu sa iti formezi propria opinie. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi practice, aspecte pe care cei din jur nu le abordeaza, preocupati mai degraba sa iti impartaseasca experientele lor si sa iti ofere sfaturi in functie de acestea.

Calitate

Din punct de vedere al hartiei folosite si nu numai, calitatea trebuie sa primeze. Nu opta insa pentru o hartie groasa si taioasa care numai finisata nu este. Nici una prea subtire nu este potrivita, intrucat fiind prea fragila nu va mai indeplini cu succes misiunea de a fi cartea de vizita a nuntii tale. Incearca sa pastrezi un echilibru, astfel incat sa castige aprecierea invitatului si sa ocupe un loc apare in cutia sa cu amintiri.

In orice caz, calitatea se vede cu ochiul liber. Nu are sens sa te gandesti la cine stie ce tip de hartie, ci cu atentie la detalii precum textura sau grosime poti obtine niste invitatii nunta Cluj 2018 fabuloase.

Text

Cat priveste structura, aceasta este conditionata de spatiul avut la dispozitie. De dorit sa nu fie un text inghesuit, un scris mic si dificil de citit. Unii mizeaza pe o exprimare stilistica. Poti iesi si tu din clasic si sa faci asta, insa sa ramai pe aceeasi lungime de unda cu designul invitatiei.

Textul trebuie sa fie aiba o culoare puternica, pentru a se putea distinge usor. Daca optezi pentru varianta clasica de negru, aceeasi regula ramane valabila.

Achizitie

Mai nou, le poti comanda online. Aceasta varianta este de mare ajutor mai ales atunci cand nunta are loc in alta parte decat orasul natal. Totodata, mediul online reprezinta o modalitate mai rapida si la indemana prin care poti compara ofertele si preturile aferente. De exemplu, introduci pe Google invitatii nunta Cluj 2018 si poti alege exact ceea ce doresti. In plus, nu esti stresat de timp, poti cerceta piata cat vrei.

Marja de eroare

Este bine sa ai cateva invitatii in plus, in cazul in care omiti sa treci pe cineva pe lista cu invitati sau apare cate o persoana ce se autoinvita, cerand sa fie trecut pe lista. Este posibil ca dupa prima proba de printare sa observi o greseala sau ceva ce nu iti suna bine. Acea invitatie devine inutila, deci nu o mai iei in calul. Astfel, comanda cu o marja de eroare cel putin 10 invitatii in plus. Nu se stie cand iti vor fi de folos.

Cu aceste sfaturi in minte, mai mult ca sigur iti va fi usor sa faci o alegere buna, fara sa te lasi influentata de parerile mai mult sau mai putin fondate ale altor persoane.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *