piese originalepiese originale

Orice detinator de automobil stie ca la un moment dat o simpla revizie scoate la iveala ceva probleme la masina. Asa ca din cand in cand parca este de asteptat sa gasesti ceva de reparat. Doar ca indiferent de severitatea cazului un lucru nu ar trebui sa il omiti: folosirea pieselor originale.

Revizii periodice

Chiar daca masina are acea revizie si inspectie tehnica care trebuie sa fie la zi conform legii pe cat de mult o folosesti pe atat de des trebuie sa o repari. Conteaza si tipul de masina insa mai presus de toate conteaza gradul de uzura si in ce masura este condusa cu atentie. Asadar, de la caz la caz trebuie sa tii cont de revizii repetate mai ales cand vine vorba de frane spre exemplu. Sunt partea cruciala cand vine vorba de siguranta, franele nu se strica dintr-o data ci gradual. Asa ca tine cont de nevoia de a avea grija de asta. Verifica de asemenea si uleiul, frana de mana de asemenea.

In aceeasi lista se include si ceea ce tine de sistemul electric. O data la 4 ani sa schimbi bateria este un strict necesar. Aceasta nu are cum sa reziste prea mult si mai ales cand masina nu este ferita de factori extremi de vreme, cum este iarna, cedeaza chiar si mai repede.

De asemenea, se verifica presiunea in pneuri, sistemul de alimentare, filtrele. Lista poate continua pentru ca practic fiecare detaliu conteaza. Acolo unde tii la confort, siguranta si integritatea masinii se tine cont pana la urma de fiecare parte a sa. Indiferent de nivelul problemelor ce se ivesc conteaza extrem de mult sa se foloseasca piesele originale. Spre exemplu cauti piese originale Skoda, Audi sau pentru orice tip de masina. Insa nimic altceva.

La fel ca si atunci cand vine vorba de a carpi, la propriu, si cand vine vorba de reparatiile auto este asemenator. O piesa originala are marele avantaj de a fi piesa potrivita pentru masina. Si mai apoi se poate garanta ca impreuna cu mana de lucru, cu manopera in ceea ce priveste reparatia totul va dura si solutia nu va fi una pe moment.

Nu aceeasi calitate o ai cand vei opta pentru o piesa ce nu este originala. Pentru nevoie, pretentie si pentru intretinerea masinii cum se cuvine se cere clar ca piesele sa fie cele originale, de fapt un prim pas pentru care se asigura si rezultatul optim al reparatiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *