elanterna.ro

In momentul in care te decizi sa cumperi o lanterna, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte. Trebuie sa fii pregatit din toate punctele de vedere, insa in primul si in primul rand trebuie sa ai in vedere scopul pentru care o vei folosi. Tehnologia LED pentru lanterne este cea care primeaza in momentul de fata in alegeri, iar in functie de acest scop, iti oferim in continuare cateva recomandari.

Pentru drumetii, in special daca te prinde si noaptea, ai nevoie de o lanterna cu un fascicul lung si puternic, in asa fel incat cararea pe care ai de mers sa fie luminata corespunzator. O alta caracteristica pentru care trebuie sa optezi este o greutate redusa, de aceea lanternele led „lightweight” sunt preferate de marea majoritate.

Camping – in aces caz nu ai nevoie neaparat de un fascicul concentrat, ci de o mai buna dispersie a luminii. Trebuie sa ai vizibilitate asupra unei zone mai extinse si de asemenea de o autonomie extinsa a utilizarii.

Pentru cei ce prefera sa calatoreasca cu bicicleta, primeaza lanternele led ce au o durata de functionare indelungata, de asemenea printre alte caracteristici trebuie sa se numere si manevrabilitatea si usurinta in montare.

In alte cazuri lanternele sunt folosite si pentru vanatoare, in acest caz este foarte importanta luminozitatea oferita, care permite localizarea tintei, chiar daca aceasta se afla la o distanta mare.

Pentru operatiunile de cautare si salvare este nevoie, spre exemplu, de un model de lanterna care sa ofere o luminozitate ridicata si un fascicul de lumina care sa acopere o suprafata si distanta mare.

Personal, am ales o lanterna olight reincarcabila. Sa spunem ca ocupatiile mele includ toate cazurile dinainte, mai putin vanatoarea. Aceasta lanterna reincarcabila pe care am cumparat-o de pe site-ul elanterna.ro m-a multumit pe deplin. Emite un flux luminos de pana la 2000 lumeni si are o raza concentrata ce poate ajunge si pana la 720 metri. Motivul principal pentru care am cumparat aceasta lanterna este autonomia ridicata data de acumulatorii speciali de 7800 mAh si 7,4 V. Iti poti eficientiza si consumul acestor acumulatori, printr-un sistem simplu: 4 leduri amplasate pe spatele lanternei iti arata gradul de incarcare – cu cat sunt mai putine leduri aprinse, cu atat mai putina energie au si acumulatorii.

Indiferent de scopul pentru care ai nevoie de lanterna, alegand unul dintre modelele de pe elanterna.ro cu siguranta vei face alegerea potrivita. Ai la dispozitie aici o gama larga de lanterne, suporti de prindere, accesorii pentru acestea si multe altele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *