De acum, s-a cam terminat cu caldura si se simte ca a inceput sa fie destul de frig, o toamna destul de friguroasa. Si stiti cum e, dupa ce trece Pastele ne gandim la concediul de vara si mai apoi incepem sa ne gandim la sarbatorile de iarna. Si ce poate fi mai frumos decat zilele petrecute alaturi de familie, cand afara este cald iar casa este incalzita, si mai ales ca miroase a coji de portocale?

Daca este sa ma intrebati pe mine, as spune ca orice Craciun trebuie sa fie organizat si sa stam impreuna cu familia la masa si alaturi de oamenii dragi. Sigur ca revelionul sau trecerea dintre ani trebuie sa fie petrecut intr-un mod inedit.

De foarte multe ori, auzim in ultima vreme cum oamenii aleg sa se organizeze in grupuri si incep sa planifice un revelion pe cinste. ma refer la oamenii care aleg sa se organizeze in diferite grupuri si care inchiriaza o cabana sau ceva de genul acesta si isi petrec acolo trecerea dintre ani. Sigur ca exista multe oportunitati prin care putem sa alegem sa se pregateasca de catre personalul gazda masa festiva si celelalte lucruri.

Este destul de greu sa gasesti ceva convenabil pe ultima suta de metri deoarece o astfel de escapada poate fi chiar costisitoare. Asadar, puteti sa va planificati aceasta excursie inca din timp pentur a gasi tot felul de destinatii placute si care sa va incante cu peisaje inedite.

Daca nu aveti idei in ceea ce priveste locatia pentru revelion, iata cateva idei de destinatii:

Predeal

Predeal  este unul dintre cele mai inalte orase din tarasi este amplasat undeva la granita dintre Valea Prahovei si Valea Timisului.

In perioada iernii sunt disponibile 14 partii de ski, avand diferite grade de dificultate fiind bine-venita toata lumea.

De asemenea, daca va doriti o partie de ski si o atmosfera placuta cu gazde placute puteti sa alegeti alte partii din Bucegi sau Sinaia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *