hartia-igienica.ro

Cu totii stim ca peste 80% din bolile infectioase comune sunt transmise prin substantele cu care mainile intra in contact. Mentinerea igienei se impune ca prima masura defensiva impotriva prafului, impuritatilor si bacteriilor, insa ce trebuie ales in privinta uscarii mainilor?

Exista aici doua optiuni: prosoapele de hartie sau servetelele si uscatoarele de maini. Ambele variante sunt folosite in momentul de fata atat la nivel institutional cat si rezidential, insa care este solutia mai eficienta?

Studii si cercetari realizate cu privire la eficienta metodelor de uscare a mainilor arata faptul ca prin folosirea unui prosop de hartie sau a unuia din material textil, umiditatea mainilor este redusa pana la 4% la 10 secunde de stergere si chiar pana la 1% la 15 secunde. In cazul uscatoarelor de maini, se pare ca procesul a fost unul mai lent – acestea au avut nevoie de pana la 45 de secunde pentru o uscare completa a mainilor (umiditate ramasa in proportie de 3%). Se pare ca in peste 90% din cazuri prosoapele de hartie usuca mainile mult mai bine.

In ceea ce priveste inlaturarea bacteriilor, se pare ca tot prosoapele de hartie au iesit castigatoare in batalia uscarii mainilor. Acest fapt se pare ca se datoreaza frecarii – factorul cheie in uscarea mainilor cu ajutorul prosoapelor de hartie.

Un alt dezavantaj al uscatoarelor de maini ar fi faptul ca pot fi folosite de o singura persoana, in timp ce dintr-un dispenser poti lua prosoape de hartie fara sa trebuiasca sa mai astepti randul sau persoanele din fata ta.

Cu toate acestea, tehnologia in momentul de fata ofera atuuri si uscatoarelor de maini. O dovada o reprezinta gama de aparate pentru uscat mainile oferita pe hartia-igienica.ro. Aceste aparate ultra-performante garanteaza o uscare a mainilor intr-un timp foarte scurt – 7 secunde – si au in plus si dotari suplimentare. Designul uscatoarelor de maini este in unele cazuri unul total futuristic, incorporand tehnologii de ultima generatie care contribuie la o igienizare completa a mainilor.

Un uscator de maini performant este echipat cu filtre pentru indepartarea bacteriilor, impuritatilor si a prafului, cu senzori de control al temperaturii si senzori de proximitate si de asemenea cu sisteme de lampi cu ultra-violete pentru sterilizarea aerului prealabila uscarii.

Se pare ca prosoapele de hartie devin astfel amenintate in batalia uscarii mainilor. Solutiile exista insa, si devin tot mai cautate. Oferta hartia-igienica.ro include, pe langa uscatoarele de maini ce incorporeaza tehnologii de ultima ora, si dispensere si produse din hartie pentru indeplinirea cu succes a misiunii igienizarii si uscarii mainilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *