Batman-Arkham-Knight-09Povestea

Batman Arkham Knight are loc la un an dupa evenimentele petrecute in Batman Arkham City. Rata de criminalitate e scazuta, dupa tot ce s-a intamplat in jocurile anterioare, dar criminalii lucreaza acum impreuna, decat sa se lupte pentru teritorii.

Scarecrow a gasit o noua toxina a fricii si a plantat bombe continand aceasta toxina in tot orasul. Toti oamenii din oras sunt evacuati, iar Batman este trimis in actiune pentru a salva din nou situatia.

Batman Arkham Knight va termina aventura terifica pe care Rocksteady a planuit-o pentru Batman, iar Sefton Hill, directorul de joc de la Rocksteady, spune ca vrea sa inchida trilogia cu un „bang”.

Luptele

Batman se misca in jurul lumii mai rapid. Acum poate sa sara de pe cladiri, sa taie aerul cu o viteza infricosatoare si apoi isi deschide pelerina si planeaza, folosindu-si  pistolul cu carlig pentru a se balansa de-a lungul orasului.

Inainte sa atinga pamantul, acesta poate sa doboare mai multi inamici, aruncand cu Batarang-uri si apoi aterizand un picior unui inamic. Poate sa dezarmeze inamicii, intorcandu-le armele impotriva lor si sa sparga capete si sa raneasca inamicii folosindu-se de mediul periculos.

Contra atacurile lui Batman in care arunca inamicii poate face si mai mult damage, si Batman poate efectua lovituri de pamant in timp ce se lupta.

Pe langa aceste lucruri, sunt acele momente cand iti dai jos inamicul prin frica, acest lucru incetineste timpul dandu-ti o sansa sa te ascunzi din nou repede.

In alte cuvinte, Batman este mai puternic ca niciodata, avand la dispozitie un nou costum, noi jucarii si abilitati, ba chiar si o masina personala atat de aclamata de fanii seriei, si anume Batmobileul. Pentru prima data in aceasta franciza vei putea sa conduci Batmobil-ul, acum mai puternica, mai rapida si mai sigura ca niciodata, dandu-ti o experienta deosebita.

De admin

Un comentariu la „Povestea si sistemul de lupta din Batman Arkham Knight”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *