pictura pe numere pictorul fericit

Dacă nu știi încă ce activitate nouă să mai faci iarna aceasta, poți opta pentru crearea picturilor pe numere de la Pictorul Fericit. Poate fi o idee excelentă pentru tine și familia ta. Picturile pe numere deja nu mai sunt o noutate pentru publicul român. Pentru cei care și-au dorit noi activități în timpul liber s-au bucurat să afle că pot realiza picturi pe numere fără a avea talent în acest sens. Sunt o modalitate de a te relaxa, de a scăpa de stresul cotidian și de gândurile negative.

Nu trebuie decât să te bucuri de magia culorilor și să urmărești pașii simpli de a picta. Aceste picturi pe numere sunt tot mai căutate la ora actuală, fiind o activitate pentru întreaga familie. 

Magazinul Pictorul Fericit –  tablouri colorate din diferite teme

Magazinul online Pictorul Fericit vine cu o gamă largă de picturi pe numere, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Poți redescoperi alături de copii plăcerea de a picta chiar dacă nu ai talent și de a crea opere de artă ce pot contura diferite teme pe care le poți alege în funcție de ceea ce îți place și te reprezintă. 

Copii se vor bucura de personaje din povești sau animăluțe simpatice și colorate. Iar cei mari vor putea alege din teme precum pentru ea/el, animale, flori, peisaje, orașe, tablouri celebre, religioase, de Crăciun și multe altele. Poți vedea informatii extra aici.

De ce este atât de apreciată această activitate

Picturile pe numere sunt un nou mod de a te recrea în adevăratul sens al cuvântului. Te vei bucura de o lume magică a culorilor și a imaginației. Partea interesantă este că nu ai cum să greșești. Trebuie doar să completezi spațiile cu nuanțele potrivite și obții tablouri pe care să le expui în casa ta.

Tot ce trebuie să faci este să urmărești pașii simpli de pictură. Comanzi tabloul preferat de pe Pictorul Fericit și îl vei primi cu un kit complet pentru pictură. Nu trebuie să îți cumperi nimic separat. Ai la îndemână setul de pensule de diferite dimensiuni, pânza și setul de culori acrilice. Totodată vei primi toate indicațiile și toți pașii pe care trebui să îi urmărești pentru a crea tabloul. Finalul îți va aduce o adevărată satisfacție și vei realiza cât de ușor este să creezi ceva minunat, iar în același timp să te relaxezi. Vei găsi la Pictorul Fericit produse de calitate premium, ce îți vor oferi rezultate excepționale.

Gama de produse Pictorul Fericit

În gama de produse de la Pictorul Fericit nu vei găsi doar picturi pe numere. Este un magazin complet cu accesorii pentru pictori. Vei găsi aici șevalete, culori acrilice, culori ulei sau cele pe bază de apă, pensule, materiale pentru pictură, pânze, vernisuri, soluții și multe altele.

Bucură-te de o nouă aventură în lumea culorilor împreună cu familia ta alături de Pictorul Fericit.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *