vindecadai

Acel moment in care afli ca vei avea un copil este unic. Chiar daca poate nu esti pregatit, bucuria pe care o ai in suflet depaseste orice alte sentimente. Trec saptamanile si lunile si micutul paseste in lume, spre bucuria tuturor. Totul este desprins parca dintr-un cadru feeric, veselia si bucuria fara margini parca nu poate fi demontata de absolut nimic.

Exista insa unele momente in care devii ingrijorat. La o varsta atat de frageda, orice tuse, orice scancet al micutului, orice disconfort pe care il sesizezi te streseaza la maximum. Iti doresti doar ceea ce este mai bun pentru copil, insa inevitabil uneori apar boli, diverse afectiuni, normale pentru varsta redusa. Oricum iti faci griji, chiar daca este o afectiune normala sau una care necesita atentie deosebita.

Uneori nu gasesti solutii la oricati medici ai merge. Ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi, am auzit sau avem o cunostinta despre a carei afectiuni medicii nu au putut sa dea o explicatie. La fel este si cazul dermatitei atopice la copii. Aceasta poate sa apara chiar din primele luni de viata, ori se poate manifesta chiar si dupa varsta de 2-3 ani sau mai tarziu. De obicei conditia se amelioreaza odata cu cresterea copilului, insa reprezinta o problema ce trebuie tratata, intrucat simptomele sunt deranjante. Medicii de multe ori dau din umeri si nu reusesc sa identifice o cauza exacta a aparitiei acestei afectiuni. Factorii ce o pot declansa sunt numerosi: de la factori genetici pana la cei de mediu ori diverse anomalii in ceea ce priveste sistemul imunitar.

Ca parinte iti faci griji si nu stii efectiv ce sa mai faci pentru ca micutului sa ii fie bine, sa nu il mai deranjeze astfel de alergii ori dermatite. Tratamentele prescrise de medici pot sa inlature doar temporar simptomele si ulterior acestea revin. Exista cazuri in care dupa luni intregi de cautare a unui remediu pentru dermatita atopica la copil, parintii tot nu au ajuns la nici un rezultat.

Se cauta solutii peste tot, inclusiv online. De multe ori pentru informatii recurgem la internet, iar acum se pare ca exista o solutie, cel putin o serie de recomandari pentru parinti in vederea tratarii dermatitei atopice la copii. Este vorba de o carte scrisa de sotii Balan, care explica totul despre acest subiect. Intitulata „Vindeca natural dermatita atopica, alergiile si intolerantele alimentare ale copilului tau” si disponibila doritorilor pe site-ul Vindecadai, ofera sfaturi si recomandari pentru parinti in vederea tratarii diverselor afectiuni ale copiilor aflati la varste fragede. Dovada a rezultatelor obtinute stau testimonialele parintilor, care sunt mai mult decat multumiti de informatiile oferite. Recomandam pentru orice parinte o astfel de carte – te poate ajuta foarte mult sa intelegi ce se intampla cu copilul tau si cum il poti ajuta in astfel de cazuri.

De admin

Un comentariu la „O recomandare pentru parinti”
  1. Cu ajutorul acestei carti,am reusit sa domolim alergiile membrilor familiei mele.O analiza exceptionala asupra modului in care functioneaza sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *