clubul-disney.ro

Ne nastem, traim, murim. Ciclul vietii nu poate fi intrerupt. Daca pe parcursul vietii avem si urcusuri si coborasuri, fiind uneori veseli, alteori tristi, iar trecerea in nefiinta aduce si ea cu sine intristarea, venirea pe lume a unui copil este un motiv de bucurie radianta.

Fara doar si poate, odata ce devenim parinti, ne schimbam. Prioritatile cel putin. Nu exista lucru bun in aceasta lume pe care sa nu ni-l dorim pentru copilul nostru. Cu atat mai mult vrem sa transformam intr-un moment cu totul special petrecerea botezului.

Din dorinta de a veni cu ceva cu totul nou, parintii satui de petreceri organizate acasa aleg optiuni moderne. Trendul pentru petrecerile de botez a devenit unul care se orienteaza catre spectacol, catre deliciul invitatilor dar in special al copiilor acestora. Animatorii pentru astfel de petreceri, instruiti si avand acel dar de a intretine atmosfera in orice situatie, devin o optiune tot mai cautata.

O aparitie spectaculoasa care impresioneaza intregul public spectator la petrecerile pentru botez este reprezentata de ursitoare. Actrite profesioniste, imbracate in rochii de printese, ofera de fiecare data o nota unica petrecerii de intampinare a venirii pe lume a copilului. Invitatii si copiii acestora, alaturi de fericitii parinti, au parte de o introducere intr-o atmosfera mistica, in care magia se impleteste cu frumusetea, in care urarile oferite de ursitoare distreaza si impresioneaza audienta.

Cele trei sau cinci ursitoare care apar in sala unde are loc petrecerea de botez capteaza imediat atentia publicului. Copiii sunt atrasi imediat, iar dupa ce se depaseste acest moment incepe adevaratul spectacol. Mama, impreuna cu pruncul proaspat botezat devin centrul atentiei. Ursitoarele isi incep astfel, intr-un dialog sau sceneta bine organizata, avalansa urarilor de bine si prosperitate pentru proaspatul intrat in lume. Totul intr-un cadru plin de magie, spre incantarea invitatilor, parintilor, rudelor si prietenilor.

Un astfel de show a devenit o moda la ora actuala pentru majoritatea petrecerilor de botez. Ce parinte nu si-ar dori un astfel de spectacol? Odata cu pregatirile pentru petrecere incep si cautarile firmelor care ofera astfel de servicii. Mediul online este primul loc in care parintii cauta ursitoare botez la cele mai bune preturi, care sa poata oferi acel detaliu magic unei petreceri de botez. Astfel de ursitoare pot fi gasite pe site-uri precum clubul-disney.ro. Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, intrucat momentul venirii pe lume a unui copil este unul cu totul special, iar spectacolul trebuie sa fie unul pe masura. Tinand cont de magia pe care o creeaza si de cat de placut surprinsi sunt invitatii de fiecare data, nu e de mirare ca ursitoarele la botez au devenit o moda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *