parfumuri de acasa

Cu siguranta te-ai gandit cum ar fi sa ai propria afacere la tine acasa incat ai avut o multime de idei pentru aceasta, modalitate in care sa iti pui la lucru cele mai bune abilitati ale tale in masura in care sa fii sigur ca faci ceea ce iti doresti.

Pentru cele mai multe femei o munca de acasa le ajuta sa aiba grija si de copii si de intreaga casa, in masura in care sa realizeze si un venit suplimentar. Poate ca unele dintre ele lucreaza deja de acasa si poate ca au activitati care presupun lucruri de artizanat, produse handmade sau produse de cofetarie.

Dar cu siguranta nu s-au gandit la o afacere placuta, frumos mirositoare de bani. De aceea vin cu ideea de a vinde parfumuri direct de acasa. Tot ce ai nevoie se bazeaza pe cativa pasi simpli, precum: alegerea unui nume pentru parfum, achizitia de materiale si de ape de toaleta sau de parfumuri, imbutelierea acestora, finalizand cu promovarea si comercializarea acestora.

Cele mai frumoase sticle se gasesc pe piata sau la unii producatori de mase plastice si articole menajere, cu care sa te asiguri ca vor pastra aroma si mirosul parfumului realizat. Achizitia aromelor trebuie sa se faca si in functie de clientii tai, astfel mergi pe arome mai puternice pentru barbati si mai gingase pentru femei.

Daca te-ai gandit si la promovare, atunci este indicat sa te faci cunoscuta cu mica ta afacere in cadrul familiei, la prieteni si la rude, pentru ca acestia sa prinda curaj si incredere in afacerea ta si mai apoi sa te ajute sa evoluezi si sa iti asiguri un profit sigur.

Ce trebuie sa stii intr-o astfel de afacere se bazeaza pe cost, incat costul final sa includa materialele achizitionate, precum si timpul tau investit in ambalare si promovare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *