plan de afaceri

O afacere in pasi putini

Stiai ca poti avea una din cele mai profitabile afaceri uramand doar 10 pasi simpli? In acest caz, este timpul sa nu mai stai pe ganduri si sa te apuci de treaba si sa te gandesti la cele mai noi  piete de desfacere pentru propria ta afacere. Cu siguranta te-ai gandit de multe ori cum ar fi sa ai propriul tau timp, sa ai o alta rutina decat cea de la birou de acum si cu siguranta te-ai gandit cum sa faci mai multi bani decat faci acum.

Mai jos iti prezentam strategia celor 10 pasi pentru cea mai buna afacere:

  1. creeaza-ti propriul plan de afacere. Daca nu ai cunostintele necesare, poti oricand apela la un prieten care lucreaza in domeniul economic sau la un ghid financiar de intocmire a afacerii.
  2. opteaza pentru acele servicii de informare si consiliere gratuita care iti pot oferi cele mai noi informatii in domeniul afacerilor, incat nu trebuie sa platesti prea mult pentru ele.
  3. alege o locatie pentru afacerea ta, care sa iti asigure cel mai bun vad si cea mai buna clientela.
  4. alege o modalitate de finantare avantajoasa, in cazul in care nu ai propriile resurse.
  5. alege o forma de proprietate a propriei tale afaceri, care sa fie conforma cu reglementarile legale.
  6. alege un nume pentru afacerea ta pe care sa il inregistrezi la Registrul Comertului, dupa care poti sa obtii codul unic de identificare.
  7. inregistreaza-ti firma ca fiind platitoare de taxe si impozite, incat sa le poti plati angajatiilor contributiile de sanatate sau a propriului impozit pe venit;
  8. obtine documentele necesare comercializarii de produse, incat sa fii in legalitate cu activitatile desfasurate.
  9. posteaza anunturi in mijloacele online si in ziare pentru ofertele de munca disponibile in cadrul afacerii tale, ca sa iti asiguri un personal calificat, care sa te ajute in desfasurarea afacerii.
  10. intocmeste un plan de promovare si de marketing care sa te ajute in dezvoltarea afacerii, iar cele mai multe anunturi, pliante si flyere iti vor asigura un numar mare de clienti interesati de afacerea ta.

Un comentariu la “O afacere in pasi putini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *