navigatie audi

La inceputuri, sistemele de navigatie erau o extraoptiune destul de scumpa pentru autoturisme, erau mai mult rezervate pentru clasa de lux. In zilele noastre insa, sistemele de navigatie au ajuns sa fie ceva la ordinea zilei, nu numai ca poti sa montezi un astfel de sistem pe o masina ce nu il detine incorporat din fabrica, dar ai si optiunea alternativa sa folosesti navigatia de pe smartphone pentru a ajunge la destinatia dorita.

Ce te avantajeaza mai mult? Ce e mai indicat pentru masina ta? Intrebarile acestea mi le-am pus si eu si am ajuns la o concluzie. Am un Audi A4 din 2002, bineinteles ca nu venea prevazut din fabrica cu navigatie si cum m-am mutat in Bucuresti aveam nevoie absoluta de asa ceva. M-am descurcat eu ceva vreme cu navigatia de pe smartphone, dar in 20 de minute pana ajungeam la munca se epuiza 20% din baterie. Am mai investit in incarcatoare si suporturi pentru telefon ca sa nu fiu deranjat la condus, dar ma tot incurcam in fire. Pana mi-a recomandat un prieten cargps.ro.

Mi-am zis in gandul meu „Mda bine mersi. Un gps stiu si eu sa imi cumpar, nu destul am tot bagat bani in incarcatoare pentru telefon? Iar cheltuieli?”. Pe site am gasit insa nu numai sisteme de navigatie portabile, ci si sisteme de navigatie dedicata, special concepute chiar si pentru modele de autoturisme cu o vechime mai mare, cum e si batranul meu Audi A4.

Intr-adevar hartile si navigatia telefonului m-au ajutat mult la inceput, dar cand eram sunat ramaneam ratacit, daca pierdeam conexiunea la internet iar nu mai stiam unde sa merg, ca sa nu mai spun ca bateria se descarca foarte repede si mai ramaneam si rupt de lume.

M-am hotarat pana la urma si am cumparat un sistem de navigatie dedicata pentru A4 si nu pot sa spun decat ca sunt foarte multumit. Nu mai sunt distras de la condus, nu mai am probleme cu bateria descarcata, cu ecranul de dimensiuni reduse al telefonului sau cu intreruperea conexiunii la internet.

Nu mi-am cumparat varianta complet echipata, pentru ca pe cargps.ro se gasesc si sisteme complexe de navigatie cu DVD, GPS, carkit bluetoot, tv, internet, chiar si camere inregistrare trafic, camere marsarier, senzori de parcare, ecrane LCD si tv tunere. Mi-am luat ceva mai simplu, dar foarte util. Se integreaza perfect in bord si sunt foarte multumit de rezultate. Cumpara-ti navigatie Audi A4 dedicata cum am facut si eu si nu iti va parea rau. Decat sa stai cu smartphone-ul conectat tot timpul la curent, mai bine stai relaxat si comod cu sistemul de navigatie dedicata instalat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *