Phil Spencer

Phil SpencerConducatorul Xbox, Phil Spencer, a raspuns la intrebarile fanilor pe Twitter-ul sau, seara trecuta si a dezvaluit cateva indicii interesante despre ceea ce pregateste Microsoft pentru E3-ul de anul acesta, dar si mai mult. Un fan l-a intrebat care din genurile care sunt acum marginalizate crede ca o sa vada o renastere a genului, iar Spencer a spus ca acesta este RTS-urile pentru console. Acest lucru este foarte interesant, intrucat am aflat recent printr-o listare de job-uri de pe pagina de cariera al celor de la Microsoft, ca Microsoft Studios cauta pe cineva care sa ajute la construire si sa conduca echipa pentru un nou titlu AAA intr-o franciza stabilita si iubita a unui joc de strategie.

Dupa cum am notat cand am auzit prima data de stiri, Age of Empires si Halo Wars sunt doua francize RTS care se potrivesc foarte bine descrierii. Spencer le-a spus de asemenea celor de la IGN mai devreme anul acesta, ca a crezut ca Halo Wars original, ce a fost lansat exclusiv pentru Xbox 360, a fost distractiv si a exprimat interes in a vedea unul nou. De asemenea a sugerat ca a fost posibil ca astfel de joc ar putea fi produs intern, fiindca nu mai sunt prea multi producatori de RTS-uri.

  • Spencer a mai spus ca este interesat sa aduca inapoi cateva IP-uri de la FASA, ce includ jocuri precum Shadowrun, Crimson Skies si MechAssault.
  • Unul din jocurile sale favorite Halo este Halo 2.
  • Microsoft face progres asupra unui controller Xbox One pentru PC.
  • In legatura cu anuntul legat de PC de la E3, Spencer a spus ca este foarte concentrat pe PC acum, dar nu vom auzi nimic cel mai probabil pana la E3.
  • Spencer a spus ca este constient ca nu va multumi pe toata lumea, avand cativa noi parteneri pe scena, altii vechi si stiind ca jucatorii de Xbox cauta distractie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *