3_7_preso2_noboardsMicrosoft lucreaza la o concentrare asupra Windows si jocurilor de pe PC. Raspunzand la o intrebare despre miscarea lui Valve in sufragerie, prin intermediul SteamOS si Steam Machines, Spencer spune ca respecta munca companiei in spatiul PC, un lucru pe care Microsoft planuieste sa dedice mai mult efort.

Spencer spune ca Valve este o companie incredibila, lucrand la jocurile PC in ultimul deceniu, si fiind liderul unei companii Windows apreciaza ceea ce au facut ei. Valve prin mai multe cai, s-a concentrat mai mult pe jocurile de pe PC decat au facut-o cei de la Microsoft.

Spencer spune ca a vazut competitia de la Valve si alti detinatori de platforme ca un avantaj pentru Microsoft, el sustine ca a invatat multe de la Sony si Nintendo, asa ca, cu cati mai multi oameni se intrec in acest domeniu este un lucru bun.

Cei de la Microsoft spun ca vor sa-si intoarca concentrarea pe Windows si jocurile de PC, nu pentru a concura cu ceea ce a realizat Valve, cii fiindca inteleg ca detinatori de platforma cat de important este pentru ei sa investeasca intr-o platforma.

Cei de la polygon l-au prins pe Spencer dupa interviu si l-au intrebat despre Games for Windows Live. Dupa ce Microsoft a spus anul intrecut ca vor inchide Games for Windows Live anul acesta in Iulie, dezvoltatorii au raspuns actualizandu-si jocurile, scotand integrarea Live si in unele cazuri scotand de pe piata titlurile Games for Windows Live.

Spencer promite ca vom auzi curand despre acest lucru si ca are un plan pe termen lung pentru gaming-ul multiplayer si piata jocurilor pentru Windows. Acesta spune ca intelege ce au la momentul actual pe piata, si ca nu este cel mai grozav lucru. Trebuie sa intelega ca trebuie sa fie o continuitate in ceea ce vrea sa ajunga .

Se pare ca Microsoft ne va dezvalui mai multe in curand despre acest lucru, asa ca asteptam cu nerabdare sa vedem ce face compania pentru gamerii de pe PC.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *