casatoriecasatorie

Desi aparent este greu de crezut ca se va intampla ceva concret dupa casatorie totusi acest punct este marcant in viata fiecaruia. Intr-o mai mica sau mai mare masura caci fiecare in parte are propria varianta despre fericire si viata in doi si conteaza in ce stil si ce in masura exista o colaborare pe aceeasi lungime de unda.

Desi prea putini sunt cei care vorbesc despre asta iata cu ce aspecte te vei confrunta dupa marele eveniment:

  1. Nu mai timp de iesiri in oras. Asta chiar daca suna contrar a ceea ce ti-ai dori sa auzi se intampla destul de frecvent. Ai nevoie de timp pentru casa si tot felul de responsabilitati si cand nu poti tu sa faci asta atunci trebuie sa te bazezi pe ajutorul celuilalt.
  2. Se aduna certurile. Si cel mai adesea sunt discutii suparatoare despre bani si treburi, despre copii si pe scurt de responsabilitati. Nu este placut insa este un pas al maturitatii.
  3. Nu vei dormi in fiecare seara cu zambetul pe buze. Certurile fac parte din viata de zi cu zi. Ai crede ca nu sunt usor de evitat insa dincolo de asta sunt cele care iti vir aminti mereu si mereu ca esti intr-o viata in doi si trebuie sa tii cont mereu si de cealalta parte a jumatatii.
  4. Iti vei dori la un moment dat si spatiu personal. Pare greu de crezut la inceput ca iti vei dori sa ai parte si de un respiro cand te simti sufocat de imprejurari. Insa, a iesi din cand in cand si a avea viata sociala este ceea ce iti asigura pana la urma o viata sanatoasa si un echilibru.

Pe principiu ce-i prea mult strica si cu gandul ca ai tot timpul din lume sa iti petreci timp cu sotul sau sotia asa ca mai bine pastrezi un echilibru in asta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *