curatarecuratare

Exista anumite zone in care curatenia este musai si nu numai la modul general insa fiind zone cu risc mai crescut de a aduna germeni, microbi si tot felul de bacterii ti-ai dori sa ai in vedere curatenia desavarsita. Din topul lucrurilor de acest gen tine cont de:

  1. Poseta sau borseta. Se pare ca studiile arata ca astfel de obiecte sunt chiar si mai murdare decat un capac de toaleta. Ori asta poate ca se intelege de la sine caci gentile ajung pe diverse suprafete, de la mese la scaune, suprafete de orice fel. Nu este de mirare ca vor aduna bacterii de orice fel si se pare ca nu prea exista un obicei din a le curata cum se cuvine. Ce-i drept nu pe toate le poti spala clasic insa igienizarea lor este totusi posibila.
  2. Telefonul. La fel de murdar ca si poseta insa partea mai proasta este ca aceasa ajunge la urechea ta. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca aduna pe suprafata sa bacterii chiar si de pe fata ori in cazul doamnelor fondul de ten este cel care lasa urme. Ba chiar mergi cu el la toaleta sau in orice caz il porti mereu si astfel caldura ii creeaza un mediu propice pentru ca bacteriile sa se dezvolte si sa se inmulteasca.
  3. Telecomanda are o soarta asemanatoare cand ajunge sa fie purtata prin toata casa. Nu numai praful si particulele din casa se depun pe aceasta insa obiceiurile de genul mancatului in pat cu telecomanda in mana fac ca acest obiect sa aiba nevoie frecvent de curatare si mai mult decat atat de igienizare ca la carte.

Surprinzator sau nu se pare ca si masina este cea care aduna mizerii. Ba chiar mai multe decat la o toaleta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *