titanfall-cheaters-beward-your-days-are-numbered-1109374Daca esti prins ca trisezi in Titanfall, inca vei mai fi capabil sa te joci, dar acest lucru nu ar trebui sa te incurajeze sa trisezi, pentru ca va trebui sa te joci cu alti trisori.

Mai devreme luna aceasta, am descoperit un lucru descurajator despre Titanfall, si anume ca nu are un sistem anti-cheat, care putea sa scoata din joc trisorii. Acum suntem bucurosi sa va anuntam ca de pe 21 Martie, Vineri, trisorii din versiunea de PC al jocului sunt prinsi si pedepsiti. Cu toate acestea, fata de sistemele traditionale anti-cheat, care pur si simplu te baneaza sa joci jocul online, FairFlight al lui TitanFall lucreaza un pic diferit. Daca contul tau este banat pentru ca ai trisat, inca vei fi capabil sa te joci, insa te vei putea juca doar cu alti trisori ca si tine.

Poti sa te joci cu alti jucatori banati in ceva ce se poate numi un concurs al trisorilor cu aimbot, dupa cum sustine Respawn intr-un post de pe blogul lor oficial. Este o metoda foarte buna avand in vedere ca vei putea nimeri cu jucatori care au un cod mai bun ca al tau, ceea ce te va face sa fii frustrat si eventual sa nu mai vrei sa trisezi in timpul jocului.

Cu atat mai mult, daca nu esti etichetat drept cheater, vei fi inca capabil sa fii intr-o echipa cu prietenii tai care nu triseaza. Insa daca esti intr-o echipa care nu triseaza, iar tu esti etichetat drept trisor, veti fi pusi sa jucati impotriva jucatorilor care triseaza.

Cu toate acestea, se pare ca dezvoltatorii au gasit in sfarsit o modalitate de a se confrunta cu jucatorii carora nu le place sa joace in mod corect un joc si fac orice sa gaseasca o modalitate sa isi faca joaca mai usoara cu ajutorul cheaturilor.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *