jobjob

In ultimii ani asistam la ceea ce inseamna o dezvoltare urbana deosebita care insa se transforma pe masura asteptarilor. Asadar se ajunge in punctul in care a fi maistru nu mai este profitabil. Multe din meseriile de pe vremuri nu mai exista si pentru a fi in randul clasei muncitoare trebuie sa tii cont de ceea ce inseamna viitorul din asta.

Job-urile de viitor ar putea fi despre:

  1. Sa fii designer, aproape de orice. Poate fi vorba de interior, de haine sau cine stie ce nebunie insa cert este ca in ultimii ani romanii s-au vazut cu mult mai interesati de bun gust, de partea estetica si prefera sa ceara opinia celor avizati cand vine vorba chiar si de amenajarea casei. In conditiile in care apar atat de multe lucruri si stiluri nu este de mirare ca vom avea nevoie de designeri si ii vom aprecia din ce in ce mai mult.
  2. Organizator de evenimente. Pentru ca punem pret din ce in ce mai mult pe ceea ce inseamna partea de estetica si nu numai dornicii de evenimente prefera sa angajeze pe cei care stiu despre ce inseamna domeniul in sine. Atat cand vine vorba de partea de organizare cat si cand vine vorba de ceea  ce inseamna partea de stil un wedding planner este cel pe care ne bazam din ce in ce mai mult.
  3. Sa fii chef este la fel de complicat, complex insa de viitor. Ca si cand aceasta meserie nu are cum sa isi gaseasca sfarsitul chiar daca se spune ca intr-un film de SF ca vom ajunge sa consumam mancare la tub asta tine de ani lumina distanta.
  4. Baby sitter. Este de asemenea un job care te pune la sigur si asta nu pentru ca este o moda ci pentru faptul ca parintii au nevoie de locul de munca pastrat si in egala masura considera ca cei mici au nevoie de supraveghere constanta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *