Alegerea invitatiilor de nunta nu este o simpla alegere. De fapt, acestea sunt emblema intregului eveniment. Poate ca nu te-ai gandit in acest mod la ele, dar invitatiile ar trebui sa rezume stilul nuntii ce va urma. Cu o presiune din punct de vedere estetic, mai apoi financiar, este clar ca acest pas impune de asemenea ceva dificultati. Iata cateva idei care sa te inspire.

Invitatiile adaptate

In primul rand, oricand de tentant ar fi sa alegi ceva simplu si sa termini cu aceasta misiune, poate ca ar trebui sa te mai gandesti. „Graba strica treaba”, cum spune o vorba populara. Asadar, chiar daca iti doresti acele invitatii clasice sau invitatii de nunta TBZ  adapteaza stilul, textul, designul, totul. Acestea trebuie sa va reprezinte, sa fie parte din definitia personalitatii voastre.

Spre exemplu invitatia papirus se potriveste cu  nunta in tematica medievala, cu spirit nostalgic al unor vremuri trecute, cu o nunta country… de ce nu? Iar daca este sa facem corelatia cu personalitatea celor doi, atunci ti-ai dori sa alegi astfel de invitatii daca sunteti genul care apreciaza traditiile, daca va doriti sa fiti diferiti, desi cat mai apropiati de elementele ce definesc cultura din care proveniti.

Stilul funny este si el apreciat la cote inalte. Acestea de regula surprind fara doar si poate. Tocmai acesta este farmecul lor. Spre exemplu, se poate alege acel stil cu cei dori miri in varianta lor caricaturizata sau pur si simplu designul inspirat din desenele animate. La fel de comic trebuie sa fie si textul, adaptat ca si exprimare deci un pic aparte de stilul formal.

Clasic, dar elegant

Cum „gusturile nu se discuta”, cum spune o vorba, preferinta unora tine de acele invitatii oarecum clasice in tipare. Asta inseamna sa apelezi la clasice elemente, de ordinul elegant. Poate fi vorba de un print floral, de fluturi si inimioare, de elemente satinate, fundite etc. Exista o mare de optiuni, ceea ce face ca fiecare cuplu de miri sa isi gaseasca cu usurinta preferintele. Majoritatea merge pe ideea de a vana colectiile recente, alegand ceva ce ar putea sa atraga tocmai prin partea sa inedita. Nu este gresit nici astfel. In orice caz, eleganta este un aspect ce ghideaza orice alegere.

Invitatii accesibile

Raportat la partea financiara, exista la fel de multe preturi precum optiunile de design. Din fericire, acest aspect se adapteaza in functie de preferinte, deci inca o sansa de a face totul personalizat si dupa limitele fiecarui buget. Desigur, recomandarea este sa nu te ghidezi numai dupa asta, avand in vedere ca cele mai ieftine nu sunt poate si cele mai calitative pe care ti le vei dori. Insa, poti gasi optiuni de invitatii chiar si la un leu bucata. Asta suna rezonabil, nu-i asa?

O recomandare in acest sens ar fi sa cauti online, avand in vedere ca este cu mult mai usor, salvezi timp si energie. Astfel, poti face comparatii intre stilurile pe care ti le doresti, descoperind mai usor ce ti se potriveste. De asemenea, este de dorit sa analizezi cat mai multe optiuni, pentru a fi sigur de alegere, fara regrete, fara sa fii atras de alte tipuri dupa ce te-ai hotarat deja.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *