infamous-second-son-ps4-wallpaper-1080pLoveste marele oras

Lansarea lui Infamous : Second Son este la cateva zile distanta si nu as putea fi mai incantat. Am avut de-a face cu cateva jocuri decente pentru Playstation 4, precum Killzone : Shadow Fall, si unele mediocre precum Knack. Dar nimic nu mi-a mai starnit interesul la consola de 400 de dolari pe care o am pe masuta din sufragerie pana saptamana asta, cand voi vedea daca potentialul next-gen a fost atins de acest joc.

Am fost atat de interesat de ultimul joc al celor de la Sucker Punch, care intra in seria Infamous. De aceea am navigat internetul uitandu-ma la videoclipuri, citind preview-uri si interviuri, incercand sa strang cat mai multa informatie posibila. Insa din cate am vazut pana acum acesta este primul joc pe care ar trebui sa-l achizitionezi imediat ce ai achizitionat o consola next-gen a celor de la Sony, Playstation 4.

Puteri nemaipomenite

Jocurile Infamous au fost intotdeauna inspirate din benzi desenate cu super eroi, si Second Son nu arata a fi diferit. In timp ce Cole MacGrath (protagonistul seriei anterioare) detinea electricitate si cocheta cu alte cateva abilitati speciale, el a reusit doar sa zgarie potentialul pentru cunostintele francizei. Second Son tinteste putin mai sus.

Eroul nostru, Delsin Rowe, are cateva puteri la dispozitie, in loc sa aiba doar o specialitate sau doua. Sucker Punch au fost retinuti cand vine vorba despre cum vei infrange crima sau vei teroriza masele de oameni, insa dezvoltatorii au confirmat ca Delsin va utiliza fumul si puterile neoanelor, absorbind diferitele semne stradale si masinile stricate cu care te intalnesti. Primele doua jocuri Infamous explorau potentialul puterii electricitatii pana la maxim, si sa speram ca Second Son vine cu ceva mult mai deosebit de a invinge un inamic.

Infamous : Second Son va fi lansat pe 21 Martie 2014 exclusiv pentru consola de ultima generatie a celor de la Sony, si anume Playstation 4.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *