stailer

Alegerea salonului potrivit nevoilor tale poate fi o decizie destul de grea. Pe lângă faptul că trebuie să iei în considerare modul în care stilistul lucrează, prețul este și el o caracteristică importantă. De cele mai multe ori faci aceste cercetări când mergi la un salon nou. Pentru a putea vizualiza anterior lucrările hairstyliștilor, prețurile și alte detalii, incearca platforma Stailer pentru programări la salon. 

Platforma Stailer este una online, unde poți face programări la saloanele de înfrumusețare din orașul tău. În număr mare, saloanele și hairstyliștii disponibili sunt în peste 40 de orașe din România și gata să primească noi clienți. Pentru a putea face o programare, fie folosești aplicația, fie platforma. Ambele sunt la fel de simplu de utilizat și au o interfață identică, pentru a-ți fi mai ușor să navighezi.

Servicii variate pentru femei și bărbați

Doamnele și domnii se pot răsfăța la unele dintre cele mai bune saloane din țară, doar prin simpla utilizare a platformei Stailer. Pe site ai la dispoziție toate serviciile la care poți apela, cât și alte informații esențiale. De asemenea, poți consulta catalogul cu inspirație, de unde poți lua idei despre următoarea ta coafură, manichiură, aplicare de gene, stilizare barbă și așa mai departe. 

Fiecare femeie își dorește să se lase pe mâna specialiștilor atunci când vine vorba despre saloanele de înfrumusețare sau întreținere corporală. Pe Stailer vei descoperi doar profesioniști, iar dacă ai dubii în alegerea salonului, poți consulta recenziile clienților. De cealaltă parte, bărbații sunt și ei foarte pretențioși în ceea ce privește o tunsoare sau aranjarea bărbii. 

Doamnele se pot bucura de următoarele servicii: tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, pensat, stilizare gene și sprâncene, cosmetică, machiaj, masaj, remodelare corporală, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă. În timp ce domnii pot avea parte de clasicul tuns, aranjat, pensat, servicii pentru barbă, tratamente pentru păr, pensat, cosmetică masculină, masaj, manichiură și pedichiură, epilare periodică și definitivă. Dacă îți dorești să descoperi și alte informații, afla mai multe de aici.

Economisește timp la fiecare programare cu Stailer

Timpul este prețios pentru toată lumea și cu toții ne dorim să facem cât mai multe lucruri într-o zi. Cu Stailer vei reuși să economisești foarte mult timp, prin prisma faptului că vei folosi aplicația. Aplicația, după ce ți-ai făcut un cont, va stoca toate programările pe care le-ai făcut. În acest sens, vei putea repeta o programare direct din contul tău, fără să fii nevoit/ă să cauți din nou salonul sau serviciul. 

Timpul poate fi mai scurt și pentru anularea programărilor. În loc să suni la recepție și să aștepți să găsească agenda potrivită și numele tău, poți anula programarea tot din contul de pe aplicație sau de pe site. 

Descoperă salonul preferat și rezervă un loc pentru a putea beneficia de unele dintre cele mai bune servicii! Stailer aduce mai aproape de tine hairstyliști și saloane de înfrumusețare renumite din zona ta, alături de toate informațiile de care ai nevoie pentru a te programa. Platforma și aplicația sunt complet gratuite.  

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *