familie

Petrecerea timpului in familie este foarte importanta in conditiile programului haotic pe care il avem fiecare dintre noi in ziua de astazi. Cu atat mai mult petrecerea timpului in compania celor apropiati actioneaza ca un element de destresare. Foarte important acest element in viata ce se desfasoara la un ritm atat de alert; comunicarea de calitate scade de asemenea dramatic, astfel cateva idei diferite mentionate in acest articol iti vor oferi sansa sa te bucuri de ceva timp de calitate alaturi de cei dragi.

Jocuri unice – o drumetie, un mic picnic ce alatura toti membrii familiei, este o modalitate grozava de a recupera timpul pierdut. Ce e si mai bine e ca poti face diverse jocuri in natura, poti inalta un zmeu, jocuri cu mingea sau altele.

Daca nu ai timp o zi intreaga, poti vizita gradina zoologica din apropiere si poti petrece ceva timp de calitate alaturi de copii si familie. Muzeele sunt o alta buna optiune, in special daca ai copii suficient de mari incat sa inteleaga exponatele. Vizitele la muzeu sunt o modalitate grozava de a face cunostinta copiilor cu istoria, care de altfel li se pare un subiect plictisitor.

Impreuna cu familia mai poti face drumetii si scurte excursii, poti face calatorii cu bicicleta, chiar si gradinarit. Pe langa agitatia de zi cu zi, va fi o schimbare foarte benefica.

Alte cateva idei ar fi sa mergeti la un concert, sa vizitati o biblioteca renumita, sa urmariti filme educative si multe altele. Incepeti sa petreceti timp alaturi de familie inainte de a fi prea tarziu. Ritmul alert al vietii cotidiene este atat de solicitant incat pur si simplu nu realizam ce pierdem. Prin urmare planificati orice fel de activitate care sa implice toti membrii familiei. Este un timp petrecut impreuna si va aduce efecte benefice atat pentru copii cat si pentru adulti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *