aquavilla

Delta Dunarii este cea mai mare si cea mai bine conservata delta din toate deltele europene. Incadrata in patrimoniul UNESCO, Delta Dunarii are clasificarea de rezervatie a biosferei, dar  si de parc national.

Acest petec de nisip si apa ce se reinnoieste constant este gazda pentru peste 300 de specii de pasari, 50 de specii de pesti, in concluzie flora si fauna foarte bogata, o destinatie ideala pentru cei ce iubesc natura, cei care vor sa se rupa de cotidian si sa evadeze intr-o vacanta sau un concediu in acest taram de vis.

In sprijinul nevoii de relaxare pensiunea Aquavilla vine cu o oferta bogata. Un sejur in Delta Dunarii poate fi de neuitat, mai ales daca activitatile sunt diverse, iar acest lucru nu este lasat la o parte de cei de la pensiune cand vine vorba de gazduirea si intampinarea oaspetilor.

Pensiunea, cand vine vorba de cazare, dispune de 6 camere de cate doua locuri, transportul catre diverse obiective este asigurat de salupe moderne dar si barci din lemn, iar dotarile mai includ si bar si restaurant pentru satisfactia oricarui client.

In seria activitatilor ce sunt puse la dispozitia doritorilor de catre pensiunea Aquavilla se numara diverse tipuri ce includ divertisment, relaxare si nu numai. Toate activitatile pot fi vazute si pe site-ul oficial aquavilla.ro. Amatorii de pescuit trebuie sa isi aminteasca doar sa nu isi uite echipamentul, unditele si sculele de pescuit, pentru ca in Delta ii asteapta o varietate impresionanta de pesti specifici zonei.

Renumitii cai dobrogeni ofera o activitate de asemenea de neuitat – calaria. In cazul in care nu stiati, Delta Dunarii este si singurul loc din Europa unde mai pot fi admirati cai salbatici, astfel si acest lucru recomanda o vacanta sau un concediu in acest mediu minunat.

Desigur nimic nu se compara cu plimbarile cu salupa. Decorul sublim al Deltei ofera iubitorilor de frumos peisaje de neuitat, dar si confort in transport prin cele doua salupe moderne puse la dispozitie de catre Aquavilla pentru oaspetii sai.

Chiar si pe partea de activitati antrenante sau sporturi extreme sunt oferite solutii, schiul nautic fiind doar una dintre variante. Pentru relaxare, pentru vizitarea unui loc de neuitat, pentru activitati antrenante si pentru conditiile excelente oferite, Delta Dunarii si pensiunea Aquavilla reprezinta combinatia ideala. Dupa cum declara si reprezentantii pensiunii chiar pe site, activitatile si modalitatile de distractie si relaxare sunt efectiv nelimitate. Chiar de la oaspeti vin unele idei, astfel ca tot timpul exploreaza optiuni noi, tocmai pentru ca musafirii sa beneficieze de o vacanta de neuitat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *