Ia-ti o vacanta de Paste

vacante2013Muncesc de cateva luni bune si nu am facut prea multe pauze. Merg la munca, iar cand vin ma asez putin in pat, dupa care imi fac treaba cotidiana prin casa, mai mananc ceva si ma pun la somn. Iar in zilele libere din weekend nu am timp sa ma relaxez, fiindca am destul de multe lucruri de rezolvat pe saptamana urmatoare pentru a ma scapa de stres. Iar de cateva zile ma simt tot mai rau si tot mai stresat, simt ca trebuie sa evadez din aceasta lume. Suntem la cateva saptamani distanta de Sfintele Sarbatori ale Pastelui.

De aceea, m-am gandit ca este timpul sa-i spun iubitei mele sa-si ia o vacanta de la facultate, iar eu sa-mi iau un concediu de la munca si sa-mi fac bagajul cat de repede pot si sa plec. De indata ce se termina saptamana aceasta, imi iau prietena de mana si o duc la o agentie de turism sa ne alegem o destinatie dintre cateva oferte pentru un Paste reusit.

Prietena mea are un caracter foarte frumos si o inima de aur, de aceea merita tot ceea ce este mai bun de la mine, fiindca are grija de mine, imi face de mancare si imi ofera cele mai frumoase momente pe care le-am petrecut vreodata, ba chiar de multe ori m-a ajutat imprumutandu-mi masina sau chiar bani.

De aceea trebuie sa-I ofer drept cadou, o vacanta de Paste neuitata, sa se mai relaxeze si ea, si sa uite pentru cateva zile de facultate. O sa uit si eu de grijile mele cotidiene si impreuna o sa ne simtim minunat, indiferent unde va alege sa mergem, costurile vor fi acoperite in totalitate de mine, fiindca de data asta vreau sa fac eu totul pentru ea, sa-i multumesc pentru ceea ce mi-a oferit pana acum si imi va oferi de acum in colo, fiindca nu multi barbati stiu sa multumeasca o femeie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.