Accesoriile si tinutele se potrivesc cu o atitudine potrivita. Asa ca pana si un parfum este ales cu grija si purtat cu masura. Nu numai ca ce e prea mult strica insa tine si de un mod corect de a folosi un parfum pentru ca acesta sa persiste.

Iata cateva sfaturi despre asta si cum sa apreciezi gama de parfumuri barbatesti la Pandera sau din orice magazin. Un parfum merita atentie si admiratie:

  1. Stilul ideal de a purta un parfum se refera la minimalizarea folosirii. Asa ca pastreaza totul intr-o nota subtila, delicata. Parfumul prea mult sau prea intens ar putea sa iti dea chiar si dureri de cap si sa te faca sa nu iti mai placa deloc o persoana.
  2. Cel mai bun moment pentru a folosi parfumul este exact dupa ce faci dus, pe pielea proaspat spalata. Pe masura ce porii se deschid in urma unui dus celulele vor fi capabile sa absoarba mai mult parfum.
  3. Pulverizeaza parfum in zonele de maxim interes, acolo unde circula sangele cu mai mare intensitate, de la incheieturi si pana la glezne. Pana la urma nu iti vei dori sa mirosi numai partial a parfum, nu-i asa?
  4. Un alt truc pentru a pastra nota de parfum pe pielea ta mai mult timp se refera la faptul ca ai nevoie de cosmetice din aceeasi gama ca si parfumul. Foloseste o crema din aceeasi gama pentru a ajuta pielea sa se hidrateze si in egala masura pentru a-si pastra mirosul specific.
  5. Nu te imbraca imediat dupa pulverizare cu hainele dorite pentru ca parfumul se va sterge de haine pana cand sa se absoarba in piele. In egala masura tine cont de faptul ca ar trebui sa pulverizezi din nou parfum dupa ce te-ai imbracat. Insa nu directiona pe haine ci pur si simplu treci prin „ploaia” de parfum. Asta te va ajuta sa improspatezi totul si sa te asiguri ca parfumul dureaza mai mult si peste tot.

La fel de bine tine cont sa nu amesteci notele si sa nu exagerezi cu asta. Desigur ca peste zi se pare ca ai nevoie de mai multe tinute sa schimbi parfumurile inseamna sa combini note ce doar separat sunt de admirat. La fel ca si un fel de macare nu orice combinatie este cea potrivita deci tinand cont de asta ai grija si ce tip de parfum alegi, conform cu tipul de personalitate pe care il ai.

De admin

Un comentariu la „Ghid pentru barbati: cum sa porti un parfum cu atitudinea potrivita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *