Gears of War 2014

Gears of War 2014In procesul de producere a unei continuari pentru un joc video, parte din munca unui producator este sa furnizeze ceva nou si diferit, dar nu complet extraterestra. O actvitate care ar trebui sa fie descrisca ca „gestionarea tradarii”, potrivit sefului de la Gears of War pentru Xbox One, producatorului Black Tusk Studios.

Managerul de Studio a celor de la Black Tusk Studio, a spus intr-un interviu cu revista oficiala Xbox, ca nu este acelasi lucru cu toate continuarile. Acesta spune ca nu este cea mai buna metoda de a fraza, dar intotdeauna vorbesc despre furnizarea unei continuari catre consumatorui ca fiind „gestionarea tradarii”. Clientii vor ceva nou, dar nu vor ceva atat de nou incat sa nu se simta ca fiind ceea ce vor. Iar daca faci ceva care este foarte familiar si este acelasi joc pe care l-au vazut deja, tot nu vor fi multumiti.

Urmand, achizitia celor de la Microsoft a IP-ului, mai devreme anul acesta, Black Tusk a primit sarcina de a produce un nou joc Gears of War pentru Xbox One. Fergusson este foarte familiarizat cu seria, lucrand la ea cand inca activa la Epic Games, initial ca producator executiv pentru primele doua jocuri, apoi ca director de productie pentru Gears of War 3. Deja stim ca studioul incearca sa aiba cea mai buna grafica, dar suna ca spera de asemenea sa furnizeze un joc Gears of War care arata mai bine.

Noul joc trebuie sa mai primeasca un nume sau o data de lansare, ce ar trebui sa vina fara surprize, avand in vedere ca munca a inceput doar cu cateva luni in urma. Unul din putinele lucruri pe care le stim despre el, este ceva ce am invatat din postarea de joburi de la Black Tusk, pe care am descoperit-o mai devreme anul acesta, ce a indicat ca jocul va sprijini modul co-op.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *