folie protectie

Lumea devine din ce in ce mai dependenta de tehnologie, in special de gadgeturi. Tinerii indeosebi sunt atrasi de acestea, trebuie sa le aiba imediat dupa aparitie pentru a le incerca. Companii si nume mari de pe piata nu se dezmint si ofera astfel de gadgeturi in varianta smartphone-urilor, iPad-urilor, tabletelor, etc. Toate aceste dispozitive sunt foarte delicate si sunt predispuse defectelor daca sunt scapate sau supuse la socuri mecanice. Devine astfel necesara protectia.

Se ofera in majoritatea cazurilor o solutie de protectie chiar din partea producatorului: accesorii care sa mentina in siguranta gadgetul. Un astfel de accesoriu este folia de protectie. Joaca un rol extrem de important pentru siguranta telefonului sau altui gadget, previne zgarieturile ce pot sa apara foarte usor pe display.

Uneori display-ul este afectat si daca este expus direct la lumina solara. In acest caz folia de protectie ajuta, blocand razele puternice ale soarelui. Se reduce de asemenea luminozitatea prea puternica si reflexiile display-ului.

Inainte de achizitia unei folii, trebuie sa te asiguri ca este una de calitate. Accesoriile pentru mobil trebuie sa le cumperi din magazine autorizate si specializate pe acest domeniu, in asa fel incat sa fie si durabile dar si utile.

Folia de protectie serveste la mai multe scopuri. Protejeaza ecranul de zgarieturi si socuri, de praf si murdarie si de razele soarelui. Unele folii vin si cu protectie pentru laterale, o protectie care asigura proprietarul telefonului ca persoanele aflate in jurul sau nu pot sa vada ceea ce scrie sau ce face pe smartphone in momentul respectiv. Atat folia de protectie cat si o carcasa sau husa sunt accesorii pe care orice proprietar de gadget trebuie sa le aiba, pe langa altele precum casti, cabluri de date manusi iGlove pentru vreme rece ori baterii externe, incarcatoare pentru masina si cate alte astfel de accesorii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *