Traim intr-o lume atat de agitata si avem atat de multe lucruri de facut incat nu mai stim niciodata cum sa facem sa ne calmam. De foarte multe ori reactionam in mod gresit si facem anumite greseli pe care le regretam mai tarziu.
Sigur ca in momentele tensionante si stresante este foarte greu sa ne controlam gesturile si ceea ce facem. Pentru ca exista atat de multi oameni care fac anumite greseli pe care le regreta  mai tarziu. Tocmai din acest motiv m-am gandit sa va sugerez cateva lucruri care va vor linisti:

Respiratia

In primul rand, este foarte important sa stiti sa respirati in momentul in care va enervati foarte tare si nu stiti cum sa reactionati. Se pare ca 70% din reziduri se elimina prin intermediul plamanilor. Incercati sa puneti mana pe abdomen   si sa urmariti cum volumul de respiratie se mareste si se micsoreaza cu fiecare respiratie. 30 de secunde in care da va coordonati repiratia si sa respirati asa cum trebuie vor face minuni pentru dvs.

Propozitii motivationale

Trebuie sa ai o afirmatie foarte puternica pe care sa o folosesti macar cate 30 de secunde atunci cand esti stresat sau nervos. Astfel, puneti in minte faptul ca „esti puternic” sau ca „nu te vei enerva” pana cand te calmezi. Efectul va fi uimitor si vei reusi sa scapi nervi.

Zambetul este cel care iti va ridica moralul foarte bine. Astfel, daca vei zambi  vei reusi sa iti relaxezi muschii din organism si sa elimini stresul si tensiunea din organism. Astfel, incearca sa iti acorzi un ragaz de 30 de secunde in care sa zambesti si sa te binedispui. Asa nu vei reusi doar sa depasesti perioada de nervi ci vei reusi si sa ii faci pe ceilalti mai fericiti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *