soferitasoferita

Poate ca nivelul de testosteron este cel care ii determina pe barbati sa fie agili si rapizi in modul de a conduce. Cert este ca sunt diferente clare intre barbati si femei. Cu toate acestea exagerarile merg mai departe de atat si ajung in punctul in care se crede ca femeile chiar nu sunt bune soferite; sau cel putin marea majoritate.

Femeia soferita – mit sau realitate?

Am trecut de etapa in care femeile erau in subordinea barbatilor si mai mult decat atat sa nu fi indraznit sa ii egaleze. Insa dincolo de asta se pare ca barbatii cred despre acestea:

  1. Ca sunt mai des amendate. Totusi, studiile arata ca barbatii au de 3 ori mai multe sanse de a primi amenzi.
  2. Ca fac accidente. Ce este paradoxal se refera la faptul ca barbatii sunt cei care fac cele mai multe accidente si in plus tot femeile au mai mult castig caci in cele mai multe accidente de masina ele supravietuiesc, cu mai multe sanse.
  3. Se preocupa mai mult de ceea ce inseamna aspectul exterior sau poate si interior insa cand vine vorba de design. Din nou fals caci femeile de fapt considera ca siguranta este pe primul loc. Asa ca dincolo de ceea ce inseamna modul superficial de a gandi acestea au mereu un vedere siguranta si complex ce inseamna sa conduci.
  4. Conduc prost, incet si fac greseli. De fapt intr-o oarecare masura nu este cu nimic gresit caci a nu conduce cu viteza te mentine pe un drum cu mai multe sanse de a nu face accident. Cu toate acestea poate ca parcarile nu sunt punctele forte insa asta nu inseamna ca nu sunt bune soferite.
  5. Nu se preocupa de intretinerea masinii. Ordonate si responsabile din fire acestea au mereu in vedere intretinerea si vizitele regulate la mecanic, la service.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *