stailer

Stailer este acea platformă pe care o așteptai. Este poate acel impuls de care aveai nevoie, ce te scapă de scuze precum “Nu găsesc loc liber la salon” sau “Nu știu la ce stilist să merg”. Acum poți schimba coafura sau poți beneficia de servicii oferite la saloane fără să găsești scuze pentru faptul că amâni mereu să îți faci și puțin timp pentru tine. Poți face o schimbare pozitivă în viața ta acum cu ajutorul Stailer, deoarece nu a existat un mod mai rapid și util pentru efectuarea programărilor la salon până acum.

Posibilitatea de a face programări online la salon – asta înseamnă Stailer și în acest fel te poate ajuta. Este platforma care aduce duble beneficii pentru utilizatori și anume găsirea salonului potrivit și renunțarea la zecile de apeluri spre saloanele de beauty. Citeste aici pentru mai multe detalii cu privire la platformă și cum se utilizează.

Cum descoperi care este stilistul potrivit

Orice serviciu din sfera hair and beauty la care vrei să mergi, este disponibil pe Stailer. Totuși deseori este dificil să găsești pe cineva care să fie și disponibil și potrivit pentru a-ți oferi serviciile pe care ți le dorești. Din acest motiv platforma www.stailer.ro este varianta optimă. Introduci informațiile de care ești interesat cu privire la locație, dată, oră, gen, serviciul de care vrei să beneficiezi și mai apoi apare lista cu disponibilități.

De aici abia încep căutările tale. În funcție de ceea ce selectezi vezi unde poți merge atunci când îți dorești și la cine. Alegerea o poți face în funcție de stilist, de salon, cum arată acesta și dacă pare un loc profesional, lista de prețuri, timp de lucru și foarte important poze de înainte și după ale altor lucrări.

Poți avea totuși certitudinea că pe Stailer sunt stiliști experimentați în domeniu pentru orice serviciu din această nișă. Cosmeticieni care îți oferă tratamentele de care ai nevoie pentru ten, cât și serviciile de epilare sau pensare. Tehnicieni de unghii care urmează cursuri regulate precum stiliștii, astfel încât să fie la curent cu noile tehnici și modelele de unghii la modă. Tehnicile pe care aceștia le folosesc se schimbă regulat și la fel fac și ei. Deci uită de aceleași stiluri și tehnici pe care le utilizează unii la saloane de ani și ani de zile. Apelează la profesioniștii de pe Stailer.

Optează și pentru creare cont. Iată de ce

Dacă îți creezi un cont pe Stailer scapi de grija de a mai introduce de fiecare dată informațiile personale, deci economie de timp și mai mare. De asemenea cu ajutorul lui poți seta remindere pentru fiecare programare și poți vedea oricând locurile în care ai fost și data, astfel încât să poți reveni la ei dacă ți-au plăcut.

Viața este prea scurtă să ai același look în fiecare zi. Acum poți merge la salon oricând îți dorești, deci fă acea schimbare de look de care ai nevoie și alege Stailer pentru că este mai simplu cu ajutorul său să obții o programare.

Trebuie să știi că este complet gratuit și îți permite să faci cât de multe programări îți dorești. Accesează platforma și descoperă ce alte avantaje sunt pentru tine.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *