Se spune ca in functie de cum gandesti vei atrage sau nu energii negative. Asa se face ca a evita modul negativist te va tine departe de situatii dezamagitoare si nu numai. Sau pur si simplu nu trebuie sa gandesti negativist pentru a avea mereu o stare buna si incredere ca se poate rezolva ceva.

Povestea „nu pot este egala cu nu doresc” este veche insa adevarata. Cel putin evita sa spui ca nu poti si ia totul ca o provocare care iti demonstreaza ca ai putea incerca cel putin. In cele din urma te blocheaza si te face sa nu mai actionezi, cu ideea ca sigur nu poti.

Nu compatimi. Exprimarile de genul „saracul de tine” sunt cele mai exemplare. Practic sa  iti fie mila de cineva inseamna la un moment dat sa iti induci singur o stare proasta. Energia ta devine una pasiva daca nu mai rau incat sa te influenteze mai mult. Mai bine imparti o stare de bine si incerci sa imbarbatezi persoana  in cauza. Unii cred ca nici macar a spune ca iti tii pumnii nu este o situatie prea buna se pare caci asta inseamna sa blochezi energiile cuiva.

Nu te plange de ceea ce ai sau nu ai. Pana la urma nimeni nu are o viata roz insa totul trece. Din nefericire totul este trecator, chiar si starile de fericire. Asa ca de vreme ce vei gandi ca esti amarat, sarac, nefericit si asa mai departe in cele din urma numai de aceste lucruri vei avea parte.

Ai grija cu cine te asociezi caci grupul din care faci parte fie la serviciu, fie in timpul liber in grupul de prieteni inseamna din nou o influenta pentru tine si modul in care gandesti. Prin natura lor prietenii iti vor da o doza de neincredere sau dupa caz de sprijin moral.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *