stailer

Dacă ești în căutare de loc liber la un salon de hair and beauty caută prin Stailer. Este o platformă utilă pentru tine, atât pentru publicul feminin, cât și masculin. Proiectul a fost lansat la finele anului trecut și se bucură de un succes enorm. Iată de ce!

Platforma prin care cauți și te programezi la un salon din orașul tău

Dacă ești în căutare de programare la tuns la salon Golden Times din Iasi sau în căutare de servicii ce țin de hair and beauty din orașe precum București, Cluj, Timișoara sau Oradea, pe stailer.ro ai toate șansele să faci totul mai ușor.

După ce accesezi pagina, introduci datele de interes. Nu este greu să faci acest search, chiar dacă nu ești prea familiarizat cu online-ul. Ulterior, în funcție de preferințele setate de tine, poți alege ce te interesează. Saloanele au înregistrate aici toate detaliile: cât ar costa serviciul, cât ar dura acesta, cum să ajungi acolo, fotografii din interiorul salonului, poate chiar și recenzii reale ale celor care au trecut pragul acelui salon.

Pentru a te programa este de asemenea rapid și ușor. Pur și simplu setezi din câteva click-uri și în următoarea secundă primești și confirmarea. Nu te stresa că o programare se poate suprapune cu alta sau că trebuie să mai revii cu un telefon la salon pentru a ți se confirma că totul este în regulă stabilit. Nici dacă trebuie să amâni sau să anulezi o programare nu este necesar să suni. Detalii suplimentare aici.

Cu sau fără cont, ai acces gratuit la această platformă

Oricine poate accesa această pagină și poate seta, ori de câte ori are nevoie, o programare sau chiar mai multe. Poți face asta și pentru cei dragi ție, de ce nu. Este simplu, rapid și gratuit.

Chiar dacă alegi să nu îți faci un cont aici ai acces nelimitat la căutări și programări. O diferență există însă pentru cei care aleg să își creeze un cont aici. Durează câteva minute să facă asta și totul este, desigur, gratuit. De fiecare dată când vor reveni pe pagină, nu vor mai seta detalii despre ce caută. În plus, au și funcționalități ceva mai multe. Din cont pot gestiona toate programările făcute, pot seta un reminder de tip sms pentru anumite programări sau poate pentru toate.

Ce trebuie spus este că până la Stailer oricine își programa o vizită la salon în stil clasic. Asta însemna să sune de la salon la salon sau poate chiar să se prezinte în persoană la locație. Acum totul este mai simplist, dar și mai rapid. Prin Stailer programările pot fi făcute mai repede decât ai crede, în timp ce ești în pauza de cafea sau țigară, când ești blocat în trafic de ce nu.

Descoperă această platformă și cu siguranță te vei bucura că există așa ceva și pentru orașul tău.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *