vindecare

Desi stiinta medicala a facut nenumarate progrese pe parcursul ultimelor decenii, din ce in ce mai multi oameni trec spre vindecare spirituala, inlocuind cabinetele medicale si pastilele cu spiritualitatea.

Spiritualitatea este un subiect sensibil atat pentru cei ce cred in ea cat si pentru cei ce nu cred. De multe ori au existat cazuri in care oamenii s-au rugat pentru refacerea sanatatii si au ajuns sa scape de boli grave. Multi acorda credit medicinei pentru aceste miracole, in timp ce acele persoane cu credinta justifica vindecarea prin puterea rugaciunii.

Vindecarea spirituala poate fi de multe ori raspunsul pentru motivele de ingrijorare fizice sau emotionale. Intregul univers este compus din energie. Practicile medicinei alternative, spirituale, tintesc spre reconstructia si armonizarea acestor energii. Sufletul este considerat combustibilul vietii. Daca a suferit daune de orice fel, este imposibil ca organismul sa mai functioneze in conditii normale. Vindecarea spirituala regenereaza sufletul si ajuta si la vindecarea corpului.

Spiritualitatea poate avea diverse definitii pentru persoane diferite. La sfarsit insa, esenta este de a conecta omul cu toate elementele naturii, de comuniune cu mediul inconjurator in armonie perfecta. Vindecarea spirituala aduce o schimbare in atitudine. Poate ca ati auzit de cele 7 legi ale atractiei. Chiar functioneaza. Exista oameni ce le-au aplicat cu succes si pot marturisi puterea pe care o au. Daca te concentrezi pe faptul cum ti-a fost afectata sanatatea si echilibrul, alimentezi boala cu energie suficienta incat sa te distruga. Cu toate acestea, daca ai increderea ca o poti depasi, vei grabi procesul de vindecare.

Daca vindecarea spirituala nu era reala, probabil ca nici nu erau atat de multi oameni care sa fie convinsi ca exista. Rezultatele pot sa nu fie cuantificabile in termeni fizici, insa judecand dupa povestile de succes din intreaga lume, cu siguranta exista un feedback pozitiv. Corpul uman este o sincronizare a fizicului cu psihologicul si spiritualul. Toate sunt conectate in moduri deasupra puterii de intelegere si nu poate fi negat faptul ca vindecarea spirituala a avut uneori rezultate mai bune decat procedurile si interventiile medicale. Pot fi denumite miracole, doctorii nu au absolut nici o explicatie, insa e cu siguranta o realitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *