Nava Spatiala Space X

Nava Spatiala Space XAntreprenorul Elon Musk este recunoscut cum ca are mai multe idei futuristice, decat sa stie ce sa faca cu ele, cu proiecte precum Tesla, SpaceX, Solar City si The Hyperloop. Dar ceea ce a dezvaluit Musk joi seara la SpaceX, ar putea fi una din cele mai mari sarituri in fata, prima nava spatiala comerciala cu echipaj reutilizabila din lume.

Dragon V2, dupa cum este cunoscuta, arata la fel ca unitatea LEM pe care NASA a folosit-o in misiunile Apollo. Dar aceasta nava este foarte speciala, pentru ca detine una din caracteristicile realizate pentru a umple inimile tocilarilor spatiului de pretutindeni, poate ateriza vertical inapoi pe Pamant, folosind retro rachete pentru a-i oferi acuratetea unui elicopter.

Acest lucru ajuta la eliberarea uneia din cele mai mari obstacole a industriei de explorare adecvata a spatiului, abilitatea de a folosi din nou nava spatiala. Dupa cum o spune Musk, imaginati-va daca fiecare nava spatiala ar fi aruncata dupa fiecare zbor, nimeni nu si-ar permite sa zboare. Fondatorul proiectului SpaceX spune ca, capsula Dragon V2 ar putea fi realimentata si gata sa se intoarca in spatiu in aceiasi zi.

Totul despre evenimentul de lansare al lui Dragon V2, tipa ca traim in viitor, furnizarea pompoasa al lui Musk. O simulare video a navei spatiale zburand la statia spatiala, unde rachetele Falcon ale lui Musk au deja un contract sa livreze marfa, unde o versiune anterioara a lui Dragon a fost trimisa cu succes ca si test, a detectat o baza de racheta detasabila acoperita de panouri solare.

Atunci cand Musk a pasit inauntul navei spatiale, stand in una din cele 7 locuri realizate pentru pasagerii umani, am vazut prima data nava spatiala a secolului 21, cu touchscreen-uri mari in loc de panouri de instrumente. Numiti-o Tesla spatiului.

Dar Musk intre timp nu sta degeaba, urmatorul sau pas in cucerirea spatiului, sunt soarecii astronauti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *