Destiny preincarcare

Destiny preincarcareCu sprijin pentru preloading adaugat in update-ul de sistem 1.70 pentru Playstation 4, Destiny va deveni primul titlu ce va suporta oficial caracteristica. Ca parte din update-ul Playstation Store de saptamana aceasta, versiunea digitala al lui Destiny pentru Playstation 4 a devenit disponibila pentru precomanda. Pagina de PSN a jocului arata ca va fi disponibil pentru a fi jucat, pe 9 septembrie, in ziua de lansare a jocului, indicand acces imediat pentru versiunea digitala. O pagina de suport de pe Playstation.com, declara ca, Destiny va fi primul joc ce va suporta preloading, spunand ca incepand cu Destiny, anumite titluri precomandate pot fi automat preloaded mai important pentru lansare.

Preloading iti permite sa descarci un joc digital inainte de lansarea sa. Facand acest lucru nu iti permite sa incepi sa te joci inainte de lansare, dar te asigura ca nu esti blocat asteptand ca jocul sa se descarce in ziua de lansare. Este o caracteristica comuna pe PC, dar nu este inca suportata pe Xbox One, un lucru pe care Microsoft spera sa il schimbe.

Potrivit paginii de suport, activand „Automatic Downloads and Uploads”, optiunea localizata in sectiunea de sistem al meniului de setari, consola ta Playstation 4, va descarca automat orice joc ai precomandat si suporta preloadingul. Rapoarte au iesit la iveala in martie, cum ca preloading-ul va fi disponibil pe Playstation 4 in luna aprilie.  Functionalitatea a fost adaugata in update-ul de sistem 1.70, lansat la sfarsitul lunii anterioare, si a fost zvonit ca Watch Dogs, ce lanseaza saptamana viitoare, ar fi primul joc ce il va suporta.

In afara de a fi capabil sa preincarci jocul, precomandarea lui Destiny prin intermediul Playstation Store, iti va oferi acces la beta-ul Destiny, ce este programat sa inceapa in iulie si va fi disponibil prima data pe platformele Playstation. Accesul beta va fi oferit si celor ce vor precomanda prin intermediul retailerilor, cum ar fi Amazon, Best Buy si GameStop.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *