alcoolalcool

Consumul de alcool are o frecventa ingrijoratoare si poate ca ar fi timpul sa invatam mai multe despre asta, constientizand ca avem nevoie de  o doza de responsabilitate cand vine vorba de dorinta de consum. Descopera cateva mituri demontate despre alcool si consumul bauturilor de asa natura.

  1. Nu apela la alcool daca intentia ta este adormi. Desi aduce o oarecare influenta din acest punct de vedere alcoolul nu este benefic pentru starea ta. Asa se face ca in loc de starea de liniste pe care ti-o vei dori intrega noapte va fi una agitata si presarata cu treziri dese si stari de rau.
  2. Alcoolul nu se stinge cu alcool. Daca a doua zi te vei gandi sa mai bei nitel pentru a-ti reveni faci un lucru gresit si asta pentru ca nu exista sansa sa iti fie mai bine ci mai degraba vei prelungi starea de betie pe care o ai.
  3. Cafeaua nu este indicata in starile de ameteala, de mahmureala. Mai cu seama pentru ca provoaca la deshidratare si efectul de alcool ar putea sa se simta mai tare cafeaua nu te ajuta in astfel de momente.
  4. Nu miza pe randul bauturilor alcoolice caci nu va conta asta. Fie bere si vin, fie invers nici ca mai conteaza ci mai degraba pune accent pe cantitatea de bauturi pentru a nu avea stari de rau.
  5. De ce unii nu se ametesc? Ficatul poate procesa sa spunem pana la 50 de ml de alcool, un pahar de bere sau de vin si cand depasesti o astfel de limita este cert ca esti deja cu capul in nori.
  6. Mancatul te ajuta? Oarecum, in masura in care va intarzia efectul alcoolului in organismul tau insa nu te va feri pana la urma de ceea ce invitabil se intampla.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *