Brush DJ iconGestionarea banilor

Administrarea bugetului tau poate parea un lucru coplesitor pentru care nu au prea multi bani. Cu toate acestea, este necesar pentru a trai responsabil.

  • Level Money : O aplicatie gratuita pentru iOS si Android, Level functioneaza la fel ca un portofel virtual, legandu-ti conturile din banca si urmarindu-ti cheltuielile. Tu aloci cat de mult vrei sa salvezi, cat de mult vrei sa pui deoparte si cat de mult vrei sa cheltui, iar Level face restul. Iti arata progresul in a economisi cu o simpla diagrama de structura radicala care ilustreaza cat de multi bani ai cheltuit intr-o zi, pana la cat de multi ti-ai alocat pentru urmatoarea saptamana, dar si pentru restul lunii.
  • Mint : Aceasta unealta de administrare a banilor, gratuita pentru iOS si Android a fost un lider in buget inca de cand a aparut. Utilizatorii sincronizeaza informatiile de la banca cu aplicatia si isi configureaza planurile de cheltuire. Iti inregistreaza automat obiceiurile de achizitii si de cheltuire. De asemenea poti sa-ti configurezi scopurile financiare in aplicatie si te va ajuta sa-ti mentii calea. Idea este sa pui toate informatiile monetari la un loc, oferindu-ti acces usor la intregul ansamblu finantelor tale.

Ingrijirea dentara necorespunzatoare

Cateodata uiti sa arunci periuta de dinti sau s-o inlocuiesti la fiecare trei luni. Brush DJ, o aplicatie gratuita pentru iOS si Android, este noul nostru dentist de buzunar. Te cronometreaza cand te speli pe dinti, iti aminteste cand sa-ti achizitionezi o noua periuta, si iti reaminteste cand ai programarile la dentist si multe altele.

De aceea cu ajutorul telefonului, poti sa-ti gestionezi banii, pentru a nu cheltui mai mult decat este necesar, pentru a economisi, dar poti sa-ti mentii medicina dentara la locul ei. Tehnologia este tot mai avansata, iar curand aplicatiile ne vor face viata mai usoara, nefiind nevoie sa mai pierdem timpul cu aceste lucruri cotidiene.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *